Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINIŠA PŠAK

Omiljeni natjecatelj 'Života na vagi' našao je djevojku

Siniša Pšak
Foto: Instagram
1/4
19.11.2018.
u 18:35

- Vježbam isključivo zbog sebe, ne zbog toga da privučem djevojke. Ali nakon operacije ću se posvetiti traženju djevojke koja će biti uz mene - kazao je Varaždinac koji je u međuvremenu i našao djevojku.

Varaždinac Siniša Pšak (33) nije pobijedio u prošlogodišnjoj sezoni "Života na vagi", no sve je oduševio svojom osobnošću i voljom jer je skinuo čak 100 kilograma. U show je ušao sa 191 kilogramom, a na kraju emisije imao je ispod 100 kilograma. Siniša je tada nastavio vježbati i rekao je kako će pokušati naći djevojku.

- Vježbam isključivo zbog sebe, ne zbog toga da privučem djevojke. Ali nakon operacije ću se posvetiti traženju djevojke koja će biti uz mene - kazao je Varaždinac koji je u međuvremenu i našao djevojku. Siniša se na finalnoj emisiji pojavio u pratnji svoje djevojke, a fotografiju s njima objavila je na Instagramu Marijana Batinić. 

- Siniša me upoznao sa svojom djevojkom - napisala je Marijana uz fotografiju na kojoj pozira sa sretnim parom.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Pogledajte video: Miroslav Škoro nastupio je u Frankfurtu prvi put nakon teške operacije

 

Ključne riječi

Komentara 5

FA
fake
19:41 19.11.2018.

Bravo Siniša, samo tako i dalje.Sve naj tebi i tvojoj curi.

PA
paleontolog
18:59 19.11.2018.

Ajde jedna lijepa vijest, samo crna kronika danima...

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
18:57 19.11.2018.

Bio je tolko debel da ga ni ova deblja sad od njega nije htjela 😜 Sad fukaj dok oboje ne postanete anoreksični ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije