Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smart fashion week zagreb

Omiljeni dizajner Care Delevingne oduševio zagrebačke ljubitelje mode

smart fashion week
29.11.2014.
u 15:03

Odlične su crne kolekcije prije Rodnika pokazale Ivana Popović i Simone Manojlović. Crni je pravokutnik polazište gotovo svih modela Simone Manojlović, a iz te jednostavne ideje ona izvlači sjajne primjere dizajna, dokazujući kako talent nešto oskudno može učiniti bogatim!

Uopće ne dvojimo zašto šašava, trenutačno najpopularnija manekenka Cara Delevingne obožava Philipa Colberta i njegov modni The Rodnik Band. Jer Rodnik je probudio modnu publiku prve večeri Smart Fashion Weeka Zagreb, i to na samom kraju, u ludom popartističkom vodvilju, na sceni na koju se dovezao s autom pokrovitelja, "smartićem" kojeg je dezenirao motivom "jaja na oko". I na Rodnikovim su se haljinicama nizali motivi s "jajem na oko", kriškama sira, Snoopyjima i svime što je ukazivalo da Colbert "pati" od kroničnog popartizma, i to pojačanog štrasom. I praćenog torbicama u istom stilu, u obliku kutije marlbora, kriške lubenice, šunke kao ukrasnog motiva. Publiku je jako zabavila ta "prehrambena" moda...

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Odlične su crne kolekcije prije Rodnika pokazale Ivana Popović i Simone Manojlović. Crni je pravokutnik polazište gotovo svih modela Simone Manojlović, a iz te jednostavne ideje ona izvlači sjajne primjere dizajna, dokazujući kako talent nešto oskudno može učiniti bogatim! Glavnu je ulogu u svojim haljinama-kabanicama prepustila dvostrukim volanima koji se protežu u svim smjerovima. Kišobrani su odlični, bolje izgledaju uživo nego na slikama. Svemu je dodala oglavlja, fantastično izvedena, kao da dolaze iz neke šumske bajke.

Briljirala je Ana Kujundžić. Slažemo se s primjedbom iz stručnih redova u publici: njezin "koloraturni" tekstil pun rukom rađenih tekstura, zaslužuje ekskluzivnu tvorničku proizvodnju i visoku cijenu!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Razočarala nas je kolekcija branda Fabryan iz Londona. Kolor-blokovi i bravure s izrezima ne čine se dovoljnima da bi zapamtili ime Samanthe-Jane Agbontaen. A Monika Sablić potvrdila je svoje mjesto u modi kakvu rade Axa, Borna Rajić i slični talenti. Ima istine u tome da kvare ukus, ali, neka i njih... Tu nema originalnih ideja, nema dizajna, pa je i autorski potpis suvišan.

>> Lana Radeljak više nije mala djevojčica! S rođakinjom Majom Lenom Lopatny oduševila prisutne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije