Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda sapunica

Omiljeni Bali-beg pohvalio se novom frizurom i pokazao dlakava prsa

12.10.2017.
u 12:34

Burak Özçivit novom fotografijom razveselio je obožavateljice na Instagramu i osvojio za ovu fotku gotovo milijun lajkova

Omiljeni glumac gledateljica u Turskoj, ali i u Hrvatskoj, Burak Özçivit rastužio je svoje obožavateljice kada se ovo ljeto oženio, 
ali trudi se i dalje razveseliti pratiteljice na društvenim mrežama novim fotografijama. 

Jučer se tako na Instagramu pohvalio novom frizurom, a na ovoj fotografiji ispod raskopčane košulje nazirala su se dlakava prsa. 

 

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

 

U 24 sata od objave fotografija je prikupila gotovo milijun lajkova i brojne pozitivne komentare i pohvale na račun njegova novog looka.

Popularni turski glumac, koji je publiku u Hrvatskoj osvojio ulogom Bali-bega u "Sulejmanu Veličanstvenom" ovo ljeto oženio se s kolegicom Fahriye Evcen.

1/10

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije