Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prati trendove

Olja Vori oduševila na zagrebačkoj špici, prošetala je u atraktivnoj kombinaciji

Zagreb: Olja Vori u atraktivnoj kombinaciji u šetnji centrom grada
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/8
08.07.2023.
u 16:27

Olja je ove subote centrom grada prošetala u atraktivnoj narančastoj kombinaciji. Radi se o laganom odijelu te bijelom topu, a kombinaciju je upotpunila nakitom i sunčanim naočalama. Lijepa Olja fotografima je pozirala nasmijana, a svoju je dugu smeđu kosu blago uvila.

Supruga našeg umirovljenog rukometaša Igora Vorija, Olja Vori slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a to često pokazuje na popularnoj zagrebačkoj špici. Olja je danas pokazala kako prati trendove te svoju odličnu formu. Ove je subote centrom grada prošetala u atraktivnoj narančastoj kombinaciji. Radi se o laganom odijelu te bijelom topu, a kombinaciju je upotpunila nakitom i sunčanim naočalama. Lijepa Olja fotografima je pozirala nasmijana, a svoju je dugu smeđu kosu blago uvila.

08.07.2023. Zagreb-Pozna ti na spici. Olja Vori. Photo: Boris Scitar/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/PIXSELL

Podsjetimo, Olja se osim ukusom u modi može pohvaliti i obrazovanjem. Ona je diplomirana medicinska sestra, profesorica na Zdravstvenom Veleučilištu Zagreb, ali i magistra Međunarodnih odnosa i diplomacije.

Olja se često istakne na špici, a posebno se pamti njezino izdanje od prije nekoliko godina. Naime, Olja je tada prošetala u društvu supruga Igora i kćerkice Nike. Cure su uvijek modno usklađene, pa su i taj put bile jednako odjevene - u bijele haljinice i traper jakne. No, Olja je na nogama imala čizme s potpisom Balenciage.

VEZANI ČLANCI:

Poznato je da se Olja ne boji niti odvažnih komada i boja. Ružičasta i druge jarke boje nalaze se u njezinom ormaru, a ona se ne boji kombinirati i takve komade u svojem modnom izričaju.

Inače, Igor i Olja upoznali su se u Zagrebu u jednom kafiću. Olja je tada bila studentica i radila kao hostesa, a Igor je u kafić došao s društvom iz kvarta. Igor joj je prišao, a ubrzo su prohodali. Vjenčali su se nakon sedam godina veze, a danas su roditelji dvoje djece: sina Petra i kći Niku.

VIDEO Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije