Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Oliver u prosincu dolazi u Slavonski Brod i Koprivnicu

ivanišević (1)
Anto Magzan/Pixsell
PR
Autor
PR članak
29.11.2010.
u 13:22

Ne propustite glazbenu čaroliju uz Olivera na jednom od predstojećih koncerata u prosincu!

Oliver Dragojević  za početak prosinca priprema dva velika koncerta u sklopu promotivne koncertne turneje za aktualni album „Samo da je tu“ tijekom  koje će 10. prosinca zapjevati u Slavonskom Brodu, a samo dan kasnije u Koprivnici!

Uvijek traženi i omiljeni Oliver, u Slavonskom Brodu će nastupiti u Sportskoj dvorani „Vijuš“, a u Koprivnici u Sportskoj dvorani srednje škole. Oba koncerta organizira koncertna agencija Gramofon iz Zagreba.

Tijekom više od 40 godina svoje iznimno bogate glazbene karijere, nebrojenih uspješnih koncerata koji su uključili i nastupe na velikim svjetskim pozornicama – Olympiji u Parisu, Carnegie Hallu u New Yorku te u londonskom Royal Albert Hallu, jedan od naših najpoznatijih pjevača i glazbenih velikana uz svoje će brojne kultne hitove na predstojećim koncertima promovirati pjesme s novog albuma „Samo da je tu“.

Odmah valja naglasiti kako je već singl „Jubavi mala“, s kojim je najavio aktualni  album, preko noći poharao domaće top-ljestvice, a album „Samo da je tu“ u rekordnom je roku postao jedan od najprodavanijih diskografskih izdanja u ovoj godini.

Stoga nipošto ne propustite glazbenu čaroliju uz Olivera na jednom od predstojećih koncerata u prosincu!
Pretprodaja ulaznicaveć je počela, a građani ulaznice mogu nabaviti  putem sustava www.eventim.hr.

Za koncert u Slavonskom Brodu ulaznice se prodaju i u hotelu Savus i Caffe Baru Gem.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?