Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lude noći

Oliver otvara ATP u Umagu, a na partijima plesat će do jutra

Oliver Dragojević
VL
25.05.2012.
u 18:00

Na središnjem stadionu 7. srpnja s Oliverom nastupa i Gibonni, a čekaju nas i koncerti Gustafa, TBF-a, Jinxa, inozemno iznenađenje

ATP Vegeta Croatia Open, koji se u Umagu održava od 5. do 15. srpnja, slavi 23. rođendan. Kao i svake godine, i ove sportske poslastice pratit će zabava, a ATP Party Nights, koji će trajati 11 večeri i donosi 100 sati glazbe, 7. srpnja koncertom na središnjem stadionu otvara Oliver Dragojević.

– Orkestar će biti malo veći, pjesme svi znaju pa ćemo svi pjevati, a sa mnom nastupa i moj dugogodišnji prijatelj i suradnik Gibonni tako da će to biti fenomenalno. Ljude ću koncertom uvesti u partyje koji slijede do jutra, a na kojima ću biti i ja jer već sam stariji čovjek pa ne spavam – našalio se Oliver koji je, iako sada prvi put nastupa u sklopu ATP-a, i te kako srcem vezan uz taj sportski događaj.

– Strasni sam obožavatelj tenisa. Igrao sam ga dvadeset godina, imao uigranu ekipu, a reket nosio sa sobom na sva putovanja. Ali danas nemam vremena i sa svojom djecom češće igram nogomet, ali tenis gledam. Miljenik mi je Roger Federer.

Osim Olivera i Gibonnija, na ATP-u nas čekaju i koncerti Gustafa 8. srpnja, TBF-a 13. srpnja, inozemnog gosta iznenađenja 14. srpnja i Jinxa 15. srpnja. Poslije koncerata svaku večer u ATP Dance Areni bit će partyji koji traju do četiri ujutro, a nastupaju brojni poznati DJ-i: Fredd Hush i Brokke Johnston Herr, RNB Confusion, Freemasons, Sunnery James i Ryan Marciano, Patrick la Funk...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije