Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI DJED

Oliver Dragojević presretan zbog dolaska petog unuka

Oliver uz čeliste pjeva "Lipa moja"
Foto: Dusko Marušić/PIXSELL
1/4
30.11.2016.
u 10:52

Znam da mogu mnogo više i hvata me panika da neće biti vremena. Ne, nije ovo nikakva najava kraja, ali starijim se ljudima valjda to dogodi. Uđeš u tu neku dob i postanu ti važni minute i ure, kazao je Oliver

Oliver Dragojević iduće će godine proslaviti 70. rođendan, a obilježit će ga velikim koncertom u zagrebačkoj Areni 11. ožujka 2017. Splitski glazbenik, koji ne voli da ga zovu legendom, otkrio je u intervjuu za Story da ga ipak najviše veseli to što će iduće godine dobiti peto unuče. Njegovi mezimci su devetogodišnji Duje, šestogodišnji blizanci Lucija i Toni i dvoipolgodišnja Margita.

Unuci rastu poput pšenice

– Dok se nisu rodili unuci, nisam primjećivao kako vrijeme brzo prolazi. Kada ih gledam kako rastu, to me asocira na pšenicu koju posiješ prije Božića i onda iznikne kad treba. Stvarno vrijeme leti. Za neke si stvari sam kriv što ih nisi napravio, a trebao si. Znam da mogu mnogo više i hvata me panika da neće biti vremena. Ne, nije ovo nikakva najava kraja, ali starijim se ljudima valjda to dogodi. Uđeš u tu neku dob i postanu ti važni minute i ure – kazao je Oliver i dodao kako ima jako živahne unuke te se umori nakon pola sata druženja s njima. No, istaknuo je kako je dobar djed.

>>Oliver Dragojević ove godine u akciji 'Glazbom reci stop maltretiranju'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije