Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alcatraz vs. Mentol

Okršaj Severine i Rozge: U seksi korzetu najavile novu pjesmu na isti način

rozga severina
Foto: Facebook
1/3
27.02.2014.
u 10:05

Ponovno se nameće pitanje, tko tu koga kopira, jer dvije pjevačice u posljednje vrijeme učestalo se pojavljuju u sličnim odjevnim kombinacijama

Severina će nas uskoro počastiti novom pjesmom imena "Alcatraz", a jučer je putem društvenih mreža objavila izazovnu fotografiju na kojoj u seksi bijelom korzetu ogrnuta bijelim ogrtačem najavljuje nove melodije.

No, i Jelena Rozga također ima novu pjesmu imena "Mentol" te je također, baš kao i Severina, najavila izazovnom fotografijom u srebrnkastom seksi korzetu ogrnuta bijelim kaputom.

Ponovno se nameće pitanje, tko tu koga kopira, jer dvije pjevačice u posljednje vrijeme učestalo se pojavljuju u sličnim odjevnim kombinacijama.

Dok Severini tepaju da je kraljice estrade, Jelena Rozga odavno cilja na njen tron, pa ne bi bilo neobično da se odlučila poslužiti prokušanim receptom.

>>Rozga za nastup u "X factoru" odjenula istu haljinu kao i Severina

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 7

SE
sestrićna
11:08 27.02.2014.

nadam se da su cijene recesijske...

NO
novkovka
11:01 27.02.2014.

više ne znaš koja je gora.ili seve ili rozga.šteta trošiti papir na njih.

Avatar bradaZG
bradaZG
10:56 27.02.2014.

Licitiranje escort cijena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije