Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Party i večeras

Oko 35.000 partijanera u Splitu plesalo na Ultra Europe festivalu

ultra (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
13.07.2013.
u 09:18

Premijerni Ultra festival u Splitu i na Hvaru izazvao je pravu pomamu i Split su okupirali mladi partijaneri iz cijelog svijeta.

Oko 35 tisuća ljudi iz Velike Britanije, Španjolske, Njemačke, Austrije, Brazila, SAD-a, Kanade, Australije, Hrvatske i mnogih drugih zemalja uživalo je sinoć na spektakularnoj prvoj večeri Ultra Music festivala koji se ovaj vikend održava na splitskom Poljudu. Za odličnu atmosferu pobrinulo se čak 18 DJ-a među kojima Knife Party, Fedde Le Grand, Avicii, Nicky Romero i Carl Cox.

Službeno pivo ovog najpoznatijeg svjetskog festivala elektronske glazbe, koji se održava u Splitu i na Hvaru, je Heineken, vodeće premium pivo na svijetu i glavni brend kompanije Heineken. Heineken već tradicionalno podržava vrhunske festivale elektronske glazbe u Hrvatskoj, a ta dobra praksa nastavila se i ove godine. Svojim odraslim potrošačima Heineken osigurava sjajna iskustva i brojne prigode za uživanje, ali ih poziva i da uživaju u Heinekenu odgovorno.

Spektakularan festival Ultra Europe nastavlja se večeras na splitskom Poljudu, a zatim se seli Hvar 14. srpnja. Na svjetskoj razini Ultra Worldwide se održava u sedam država na četiri kontinenta: Argentina, Brazil, Čile, Europa (Hrvatska), Ibiza, Korea i Miami.

>>Mladi iz cijeloga svijeta na ludoj zabavi u Splitu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije