Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crnina

Ogorčena Anđa Marić: Za ulazak u EU odjenut ću vreću za smeće

anđa (1)
Davor Puklavec/Pixsell
28.06.2013.
u 16:07

Anđa Marić sarkastično se osvrnula na ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Anđa je napisala na svom Twitteru kako će odjenuti crnu vreću za smeće za tu prigodu.

Anđa Marić sarkastično se osvrnula na ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Ne baš oduševljena tom činjenicom, Anđa je napisala na svom Twitteru kako će odjenuti crnu vreću za smeće za tu prigodu. - Za proslavu ulaska Hrvatske u EU sam si odabrala crnu vreću za smeće. Crnina kao priprema za smrti, vreća kao 2 u 1, napisala je pjevačica.

Napisala je to, otkrila je prijatelju na Twitteru, jer je isprovocirana pitanjima o tome što će obući, budući da je to pitanje potpuno nevažno. Anđina ogorčenost vjerojatno ima veze i sa činjenicom da je u Sloveniji, koja već jest u Europskoj uniji, izgubila skrbništvo nad sinom. Tu činjenicu objasnila je pristranim pravosuđem, budući je njezin suprug Slovenac, dok ona ima dvostruko državljanstvo. Za sina se planira boriti u na Europskom sudu za ljudska prava u Strasbourgu.

>>Naši odvjetnici Anđi Marić mogu pomoći tek na sudu u Strasbourgu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije