Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA PRINOVA

Ognjen Vukojević: Rođenje sina moj je najveći životni uspjeh

Ognjen Vukojević
Foto: Matija Habljak
1/3
17.12.2016.
u 10:48

Nogometaš Austrie Wien jedva je dočekao trenutak da iz rodilišta odvede kući suprugu, bivšu Miss Hrvatske, i njihova sina Luku

Nogometaš Ognjen Vukojević proživljava najljepše dane. Igrač kluba Austria Wien postao je prije desetak dana otac i jedva je dočekao trenutak da iz rodilišta odvede kući suprugu Andreju, bivšu Miss Hrvatske, i njihova sina Luku. Tročlanu obitelj snimili smo na izlazu iz Klinike za ženske bolesti i porode u zagrebačkoj Petrovoj ulici, gdje je Andreja carskim rezom rodila dječaka čije prve fotografije donosimo.

– Došli su kući. Hvala Bogu, sve je u redu. Andreja je dobro, mali je super, spava... Sretan sam što su svi dobro, najvažnije je da je zdrav. Zahvalio bih osoblju bolnice, sestrama, osobito dr. Josipu Jurasu i docentu Viti Starčeviću – rekao nam je 33-godišnji Bjelovarac te dodao:

Željeli smo tradicionalnije ime

– Rođenje sina moj je najveći životni uspjeh. Sve ostalo, sportski i ostali uspjesi, ne mogu se usporediti s tim.
Zbog sportskih obaveza Ognjen je sa sinom proveo samo nekoliko dana, ali uskoro ga čeka mjesec dana odmora pa će se posvetiti supruzi i Luki. Dječaku su zajedno odabrali ime i nisu se puno premišljali.

– Željeli smo tradicionalnije ime, a Luka se odmah svidjelo i meni i Andreji – otkrio nam je nogometaš, kojem će 2016. ostati u najljepšem sjećanju.
Osim što je postao otac, Ognjen je u listopadu izmijenio bračne zavjete s godinu dana starijom Ozaljčankom, koja u Hrvatskoj pošti radi kao voditeljica Odjela za tržišno komuniciranje.
Par je u vezi od 2008. godine, tada je Ognjen igrao za kijevski Dynamo, a Andreja živjela u Zagrebu. Veza na daljinu im je dosadila pa se Andreja godinu dana poslije preselila u Kijev. Od tada su nerazdvojni.

>>Ognjen Vukojević odradio svoj prvi selfie

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije