Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sa srnom

Ognjen Vukojević odradio svoj prvi selfie

ognjen vukojević
Foto: Instagram
23.06.2014.
u 12:43

Nema nervoze među našim dečkima uoči sraza s reprezentacijom Meksika. Naime, Ognjen Vukojević otvorio je Instagram i postao ''najfriškiji'' reprezentativac na toj društvenoj mreži...

Nema nervoze među našim dečkima uoči sraza s reprezentacijom Meksika. Naime, Ognjen Vukojević otvorio je Instagram i postao ''najfriškiji'' reprezentativac na toj društvenoj mreži.

Čim je otvorio profil, odmah je postavio fotografiju sa svojim suigračima, koji su mu zaželjeli dobrodošlicu na Instagram. Potom je snimio svoj prvi selfie, a društvo mu je na njemu pravio Dario Srna.

>>Vukojević nam treba za čvrstoću u vezi, Olić je sjajan u kontri

Ključne riječi

Komentara 1

PL
Pljesevica
14:23 23.06.2014.

Prava Srbenda :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije