Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snašli su se

Oglasili se s Nove TV o problemima u Dnevniku: 'Ispričavamo se gledateljima'

Foto: Screenshot Nova TV
1/4
13.09.2022.
u 11:53

Poteškoće su počele s pokušajem emitiranja sportskog teniskog priloga o osvajaču US Opena i nove teniske senzacije Carlosa Alcaraze

Dnevnik Nove TV u 20:15 sati imao je u ponedjeljak nekoliko tehničkih poteškoća zbog kojih nije emitiran jedan sportski prilog te vremenska prognoza. Nakon upita Novoj TV kako bismo razjasnili što se točno dogodilo, dobili smo odgovor.

– U jučerašnjem Dnevniku Nove TV došlo je do tehničkih poteškoća. Utvrđeni su uzroci koji su u kratkom roku otklonjeni. Ispričavamo se gledateljima – kazali su. 

Poteškoće su počele s pokušajem emitiranja sportskog teniskog priloga o osvajaču US Opena i nove teniske senzacije Carlosa Alcaraze.

"Čudesni Španjolac postao je najmlađi teniski broj 1 u povijesti", najavila je voditeljica sportskog dijela Dnevnika Anamarija Vuković, no prilog se nije odvrtio te je Anamarija krenula sama čitati dalje vijesti. 

"Eto, stigli smo i do kraja ovog uzbudljivog i napetog sportskog dana", na kraju je kazala voditeljima Romini Knežić i Petru Pereži. 

"Da, cijeli dan je napeto, Anamarija", odgovorila joj je Romina, a Petar se ubacio i komentirao: "Na svim područjima, čini mi se..."

Nakon toga Romina je gledateljima najavila prognozu, no nakon reklamnog bloka, prognoze nije bilo.

 "Ništa od prognoze vremena", rekla je zatim zbunjeno Romina pa se nadovezala: "Ali bit će sunčano sutra, bit će lijepo vrijeme..."

VIDEO>>Zbog kraljičine smrti prestaje snimanje jedne hit-serije: 'Nemam što dodati, samo šutnju i poštovanje'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije