Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi u vezi?

Odvojeni: Jennifer Aniston proslavila 45. rođendan bez dečka

jennifer aniston
Foto: Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
1/3
13.02.2014.
u 07:55

Unatoč zarukama, već dugo se šuška da Jennifer Aniston i Justin Theroux imaju problema u vezi. U prilog nagađanjima ide i to što su njezin rođendan proveli odvojeno.

Unatoč zarukama, već dugo se šuška da Jennifer Aniston i Justin Theroux imaju problema u vezi. U prilog nagađanjima ide i to što su njezin rođendan proveli odvojeno.

Dok se Justin zabavlja u New Yorku na Tjednu mode, Jennifer je rođendan provela s Courtney Cox. Glumica je nedavno progovorila o svom privatnom životu.

– Javnost jako zanima naš privatni život. Moram ustati protiv toga, pogotovo kao žena, čija se vrijednost mjeri samo po njezinu bračnom statusu i tome je li trudna. To nije dobro – rekla je Aniston.

Theroux i Aniston zaručili su se u kolovozu 2012. godine, a otada se pojavljuju mnogobrojne glasine da je glumica trudna ili kako su prekinuli.

>>Još jedna naslovnica u nizu: Jennifer Aniston trudna je i sama

Komentara 2

DE
denihr
11:54 13.02.2014.

Privatno puno pije ,prosta je i nevjerojatno dosadna . Već su dugo odvojeni , ništa od te veze iako se ona radi javnosti grčevitio drži toga .Kao što se držala i Breda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije