Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pregled 2012.

Odrezale su duge lokne, no jesu li, kao Samson, izgubile ili dobile?

frizure slavnih  (1)
Foto: Press Association/PIXSELL/VL
1/4
03.01.2013.
u 09:15

Slapovi kose uobičajena su pojava u svijetu šou biznisa. No, neke dame odlučile su odrezati kosu

Duge plave lokne završile su na podu, a američka slatkica Miley Cyrus na Twitteru je predstavila dječački opasnu kratku frizuricu.

Njezini fanovi najprije su je sasjekli, a ona se branila tvitajući \"Volim svoju frizuru, osjećam se slobodnom i lijepom,nikad se nisam više osjećala kao ja....\"

Kasnije je kosu još skratila, a njezinim fanovima ostalo je samo nadati se da će Miley pustiti kosu da raste. 

Slapovi duge kose najčešći su \"modni\" dodatak u Hollywoodu, no ove godine više je poznatih žena odlučilo skratiti kosu. Jedne od njih su i pjevačice Alicia Keyes te Rihanna.

Pjevačica s Barbadosa, zločesto dijete scene, svoju novu dječačku frizuru predstavila na dodjeli MTV Music Awardsa u Los Angelesu.

Elegantna u lijepoj bijeloj haljini, s upadljivim i efektnim crvenim ružem na usnama, Rihanna je zakoračila crvenim tepihom, a u kontrastu s dugačkom haljinom i stajlingom kojem bi i najstroži kritičari teško našli manu (s obzirom na to da pjevačica s Barbadosa često dobiva palac dolje za svoje modne izbore), bila je frizura. 

Boja je ostala ista, tamna, samo su kovrče radikalno odrezane

No dobro, Rihanna je poznata po tome da svako malo pokaže novu frizuru.

Za razliku od nje slatkica Ann Hathaway sve je iznedadila odrezavši svoju dugu smeđu kosu.Učinila je to zbog uloge u filmu Jadnici. 

Pri prvom izlasku u javnost s novom frizurom glumica se držala za kosu. Kao da je čupa i kao da se tek navikava da njezine bujne kose više nema. No, narast će. 

A žene u Hollywoodu imaju dodatnu prednost zbog kojih im primanje škara u ruke ne zadaje glavobolje.

Vrhnski frizeri i stilisti u tili čas mogu ih ekstenzijama ili perikama ponovo pretvoriti u dugokoso zanosne. Barem dok kosa ne izraste. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije