Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAN O SLAVI

Odlazi Jacques Houdek: Bio na audiciji britanskog X Factora

'jacques1_nnn_sce_170811'
Foto: ''
1/3
18.08.2011.
u 20:00

Pred žiri osme sezone britanskog talent-showa izišao je i hrvatski pjevač. U londonskoj Areni zapjevao je stari hit Whitney Houston

– Moguće je da je riječ o nekom drugom Jacquesu, iako je moj najdraži vic: Jacques je samo jedan, za drugog jednostavno nema mjesta. Žao mi je, ali ja doista nisam bio na audiciji u Londonu – pravdao se 30-godišnji glazbenik upitan za komentar odakle njegovo ime na službenoj internetskoj stranici britanskoga talent showa "X Factor".

Audicije za novu, osmu sezonu glazbenog showa tek su počele, a na internetskom portalu već je izdvojeno nekoliko zanimljivih natjecatelja s londonske audicije, među kojima se spominje i velikogorički glazbenik Željko Houdek.

Bahat i pred žirijem

Čim je izišao na pozornicu Arene O2, piše na stranici showa, pjevač je izjavio da je u Ujedinjeno Kraljevstvo došao prije godinu dana kako bi ostvario svoj san. Izveo je pjesmu Whitney Houston "The Greatest Love of All", a naposljetku je žiriju, u sastavu Louisa Walsha, Garyja Barlowa, Kelly Rowland i Tulise Contostavlos, kazao:

– U svojoj državi veća sam zvijezda nego što je Gary Barlow u Velikoj Britaniji.

Član žirija i nekadašnji frontmen Take Thata na to se samo nasmijao, a predsjednik žirija L. Walsh zahvalio mu je što je stigao do britanske prijestolnice radi audicije.

– Postoji puno Houdeka, možda se netko latio mikrofona i predstavio mojim imenom. U Veliku Britaniju odlazim posljednjih godinu dana jer ondje snimam album "Meni za ljubav" koji će izaći potkraj godina. Trenutačno sam u Crikvenici gdje se odmaram s obitelji i nemam vam ništa više reći na tu temu – bio je ustrajan. Čak ni kad je na internetu osvanuo foršpan na novu sezonu showa u čijim se kadrovima pojavljuje i njegov lik, Jacques Houdek nije želio potvrditi ni je li mu ugovorom zabranjeno govoriti o pristupu glazbenoj audiciji.

Videoisječak na e-mailu

– Ne mogu, joj, ne mogu vam ništa reći, ali pošaljite mi na e-mail poveznicu za taj videoisječak da ga vidim. Ne znam. Nemojte me ništa pitati dok to ne vidim. Kasnije, kasnije – kazao je Jacques i, umjesto dvije-tri ponosne rečenice o svjetskim ambicijama u uspjehu na inozemnoj audiciji, isključio svoj mobilni telefon .

Ključne riječi

Komentara 26

DU
Deleted user
07:09 19.08.2011.

Sretno mu bilo , samo on nemre u X factor već u 8XL !!!!

DH
dalibor.hren
20:27 19.08.2011.

Tako \"veliki\" pjevač da u RH nema dosta veliki studio...

IV
ivicas
23:35 18.08.2011.

a da nije i on sin bate zivoinovica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije