Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
riskantno razodjevanje

Odgojili su me da budem radoholičarka, kaže golih grudi

kendall jenner
Foto: Instagram
1/6
05.06.2014.
u 09:13

Kendall Jenner, članica klana Kardashian, otkrila je kako vjeruje da je u prošlom životu bila konj te da je oduvijek htjela biti model

Kendall Jenner, članica klana Kardashian, samouvjereno gradi karijeru fotomodela, a da na svaki način želi pokazati kako više nije dijete, dokaz su najnovije vruće fotografije.

U toples izdanju, 18-godišnjakinja je pozirala za časopis Interview, osim niza dramatičnih fotografija, otkrila je i neke detalje iz života klana Kardashian.

- Roditelji su mene i sestru Kylie odgojili da budemo radoholičarke. To je nešto što doista cijenim - kaže Kendall, koja je srednju školu završila dopisno, kao i njena mlađa sestra.

Dodala je kako je najbolji savjet koji joj je otac dao - Sanjaj veliko, radi naporno.

Otkrila je kako vjeruje da je u prošlom životu bila konj te da je oduvijek htjela biti model.

- Uvijek sam se divila supermodela. One su bile poput mojih superheroja - kaže.

>>Kendall Jenner uživa u golišavosti i Cannesu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije