Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5.com s Danielom

Odgađa se emitiranje talk showa Daniele Trbović, s HRT-a otkrili razlog

Foto: Renato Branđolica/HRT
1/10
24.11.2020.
u 17:23

S HRT-a poručuju da se nadaju kako će se idući tjedan nastaviti uobičajeno snimanje i emitiranje popularnog Danielina talk-showa

Talk show ''5.com s Danielom'' ovog se tjedna neće emitirati, a s HRT-a su otkrili i razlog zbog čega se odgađaju zabavne minute pod voditeljskom palicom Daniele Trbović.

1/10

– Ovog petka, 27. studenoga 2020. na Prvom programu HTV-a iznimno nema popularnog HRT-ova zabavnog talk showa "5.com s Danielom" jer je i Daniela Trbović, zbog kontakta s pozitivnom osobom, u samoizolaciji – poručili su s HRT-a. Dodali su i kako se nadaju da će se idući tjedan nastaviti uobičajeno snimanje i emitiranje popularnog Danielina talk-showa.

U nedavnom intervjuu za Večernji list voditeljica je otkrila kako izgleda snimanja njezina showa u vrijeme pandemije. – S maskama smo u svim radnim prostorima i u studiju tijekom probe. Za vrijeme snimanja ih nemamo, ali zato smo u ovu sezonu ušli bez publike i razmjestili, proširili pozornicu za glazbenike. Gosti i ja smo na udaljenosti koja je veća od propisane. Odgovorni smo i oprezni – istaknula je Trbović koja se, osim u talk showu, tijekom svoje karijere okušala i kao voditeljica kvizova.

Foto: Renato Branđolica/HRT

– Kvizovi su čvrsto zadan, precizan format. Uzbudljivi su jer riječ je o natjecanju i voditelj je važan dio tog procesa. Što se tiče napetosti i nepredvidivosti, razgovorna je emisija i napeta i nepredvidiva još i više. Bar za rad na njoj. To nije dramski tekst pa da na predviđena pitanja imam i odgovore. U svakom razgovoru plivamo između onog što smo naumili i onog što možemo dobiti. Često dobijemo i mnogo više. Naši se gosti dobro osjećaju, povežu se i budu drukčiji i zanimljivi. Kad je riječ o kvizovima, super je to što se daš na snimanju pa doma više nemaš veze s poslom, a za svoju emisiju stalno sam u niskom startu – otkrila je voditeljica.

Komentara 46

IL
ilustrator
18:11 24.11.2020.

danijela nije popularna, dapače koga god čujem govori da ga njezino kreveljenje iritira.

Avatar Antikomunist
Antikomunist
17:58 24.11.2020.

Taj šund nije ni trebao počet

GA
GandalfovBrat
18:21 24.11.2020.

pol tih emisija na hrt-u postoji samo zato da bi se kojekakve trbovićke i severke naplatile. ljudi, otkažite pretplatu. proces je lagan, za par dana stigne odgovor i to je to. kontrolor ne smije ulaziti unutra bez policijskog naloga, dokk se on pojavi vaša potvrda o otkazivanju je već odavno u vašim rukama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije