Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE "UFO" NEGO "U.F.O."

Odabran glavni glumac za film "UFO Leteći tanjuri"

UFO
ITV
23.11.2009.
u 13:38

U remakeu kultne britanske serije "UFO" iz ranih sedamdesetih, ključnu ulogu probnog pilota Paula Fostera koji postaje lovac na leteće tanjure glumit će Joshua Jackson.

Paul Foster kojeg je u originalu glumio Michael Billington probni je pilot koji jednom dok leti naiđe na NLO i uspije ga savladati u zračnom dvoboju. Nakon toga počne istraživati podatke o letećim tanjurima i uspije doznati za tajnu organizaciju SHADO koja brani Zemlju od došljaka iz svemira, ali pod velom tajne kako bi se spriječila opća panika. Šefovi SHADO-a razmišljaju o tome da ubiju previše radoznalog pilota, ali onda odlučuju da ga zbog njegovih sposobnosti unovače u svoju organizaciju.

Joshua Jackson debitirao je u popularnom dječjem hokejaškom serijalu "Mighty Ducks", prva veća filmska uloga bila mu je u adaptaciji Stephena Kinga "Dobar učenik", proslavio se u tinejdžerskoj sapunici "Dawson's Creek" (Pacey Witter), a ljubitelje znanstvene fantastike osvojio je ove sezone ulogom Petera Bishopa u seriji "Fringe" J. J. Abramsa.

Redatelj Matthew Gratzner, majstor za specijalne efekte, kojem će filmska verzija serije (za tu priliku preimenovane iz "UFO" u "U.F.O.") biti redateljski debi, izjavio je:

- Razvijanje likova najkritičniji je dio u "U.F.O.-u", a Joshuin veliki talenat i glumački raspon baš su ono što mi treba kako bih prikazao unutarnje konflikte lika kao što je Paul Foster.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije