Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštaj pun suza

Obožavatelji zgroženi načinom na koji je završila serija 'Kako sam upoznao vašu majku'

kako sam upoznao vašu majku
Foto: Twitter
1/5
01.04.2014.
u 15:47

Serija "Kako sam upoznao vašu majku" završila je s prikazivanjem nakon devet sezona, a za mnoge je to bio vrlo emotivan oproštaj

Serija "Kako sam upoznao vašu majku" u ponedjeljak navečer došla je svome kraju nakon dugih devet sezona, a mnogi obožavatelji zgroženi su načinom na koji su producenti odlučili završiti seriju.

Svima je poznato da na kraju saznajemo kako je Ted Mosby (Josh Radnor) upoznao majku svoje djece, no nećemo otkrivati previše, ukoliko niste upoznati s detaljima.

Ipak, reakcije obožavatelja govore same za sebe.

- Čini se kako je posljednja pljuska bila ta da nas scenaristi pljusnuo po licu - jedan je od komentara.

- Nakon dobrog promišljanja, finale serije vjerojatno je najgora televizijska epizoda koju sam ikada vidjela - napisala je jedna od gledateljica.

- Citat sa Reddita lijepo je obuhvatio situaciju: Osjećam se kao da sam otkrila da je moja omiljena ljubavna pjesma posvećena sendviču - još je jedan od komentara.

Dok su obožavatelji diljem svijeta zgroženi načinom završetka serije, Alyson Hannigan, koja u seriji glumi Lily Aldrin, kraj serije odgledala je u kući redateljice serije Pam Fryman.

Na Twitteru je objavila što je sve ponijela na emotivni oproštaj od popularne serije - 16 paketa maramica, punu vrećicu sljezovih kolačića i cvijeće.

>>Kako sam upoznao vašu majku: Serija pri kraju, 'Lily' plače zbog 'Marshalla'

>>Hollywoodska glumica pobjesnila i razbila automobil do neprepoznatljivosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije