Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba protiv korone

Obožavatelji zapjevali s Tonyjem! Poslušajte kako to zvuči

Foto: Screenshot
1/4
25.03.2020.
u 18:31

Tony Cetinski uz pomoć aplikacije zapjevao je sa svojim obožavateljima, a potom je snimku podijelio na društvenim mrežama.

Vrijeme u izolaciji zbog korona virusa mnogi nastoje iskoristiti na što kreativniji način. Jedan od njih je i pjevač Tony Cetinski koji je odlučio dati priliku svojim obožavateljima da zapjevaju s njim i pri tome budu odgovorni i ostanu u kući dok se epidemija virusa ne smiri.

- Pjevaaaaaaaj. Možeš ti to. Ajmoooooo - napisao je pjevač uz snimku mladića s kojim u duetu izvodi hit 'Blago onom tko te ima'. Zahvaljujući internetu s Tonyjem su zapjevali i obožavatelji van granica Hrvatske.

- Širimo se brže od Korone !!!! -Bravo Adna i pozdrav Sarajevu - napisao je Cetinski uz još jednu od snimki. Kako to zvuči kad obožavatelji zapjevaju sa svojim idolom poslušajte OVDJE.

Inače, Tony Cetinski nedavno je iz Rovinja preselio u Opatiju gdje je otvorio školu pjevanja. - Škola pjevanja ispunjenje je mog životnog sna. Hvala gradu Opatiji, na ukazanom povjerenju. Zajedno ćemo pokušati vratiti glazbu, u sve životne pore ovoga grada. Osim po turizmu, Opatija je bila i ostati će poznata po glazbi i njenim festivalima - kazao je Tony koji zbog aktualne situacije mladim talentima znanje trenutno prenosi putem interneta.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije