Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaradom ruši rekorde

"Oblačno s ćuftama 2": Luda hrana ponovno pada s neba

oblačno (1)
Foto: PR
1/4
06.10.2013.
u 08:00

Flint shvati da je njegov stroj u najluđoj fazi ikad jer sada kreira mutantske hrano-zvijeri poput živih kiselih krastavaca, gladnih tacodila, škampopanza i jabučastih pitona te se on i njegovi prijatelji moraju vratiti u rodni grad.

Zbog katastrofalne oluje kada su špageti i cheesburgeri padali s neba i prohujali gradom poput tornada glavni junak crtića “Oblačno s ćuftama” Flint bježi iz grada. Iako je Flint mislio da je uspio svoj izum koji vodu pretvara u hranu sasvim uništiti, prevario se. Tako u drugom dijelu ove odlične animirane priče saznajemo kako je njegov izum preživio i sada proizvodi novu vrstu hrane - životinje!

Kritičari su podijeljeni

Flint shvati da je njegov stroj u najluđoj fazi ikad jer sada kreira mutantske hrano-zvijeri poput živih kiselih krastavaca, gladnih tacodila, škampopanza i jabučastih pitona te se on i njegovi prijatelji moraju vratiti u rodni grad kako bi spasili svijet od tih štetočina.

Sudeći prema uglednim portalima na kojima se objavljuju filmske kritike, animirani film redatelja Codyja Camerona i Krisa Pearna dobio je jednak broj negativnih i pozitivnih kritika.

Zaradom ruši rekorde

Unatoč tome, ovaj crtić ruši sve rekorde. Tijekom rujna crtić je bio prikazan u čak 4002 kina diljem SAD-a, što je svojevrstan rekord – nikada se prije niti jedan film nije otvorio u tolikom broju dvorana. U prvom vikendu prikazivanja film je zaradio 35 milijuna dolara i tako je za pet milijuna dolara pretekao prvi nastavak.

– Kada smo završili prvi film, sjeli smo se zajedno u sobu i zaključili kako je prvi dio bio nedorečen i moramo nastaviti priču – objasnio je redatelj Cody Cameron kako se rodila ideja za nastavak. Njegov kolega Kris Pearn složio se kako se zapravo cijela ekipa zaljubila u likove hrane koji su pojavljuju u crtiću i svi su navijali za nastavak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije