Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Otkako te nemam'

Poslušajte posljednju baladu neprežaljenog Kemala Montena!

Kemal Monteno
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
03.11.2015.
u 22:19

Pjesma 'Otkako te nema' objavljena je više od godinu dana nakon što je snimljena, a svoj posljednji duet Monteno je otpjevao s Maksimom Hozićem Maxom

Pet dana nakon televizijske premijere posljednja balada neprežaljenog Kemala Montena osvanula je na YouTubeu.

Pjesma "Otkako te nemam" objavljena je više od godinu dana nakon što je snimljena, a svoj posljednju duet Monteno je otpjevao s Maksimom Hozićem Maxom.

– Želim se ovom pjesmom oprostiti od velikog umjetnika, ali ga i u isto vrijeme učiniti neizbrisivim dijelom svog života, lijepom uspomenom i nadahnućem – kazao je Max nedavno za Večernji list

Glazbu i tekst potpisuje balade Elvis Hadžić, a za aranžman je zaslužan Toni Eterović

U spotu, koji je režirala Katja Restović, nema Keminih kadrova, ali se zato prikazuje njegova poznata gitara koja nas podsjeća na velikog umjetnika koji nas je napustio prije nešto manje od deset mjeseci. 

>>Danas premijera posljednje balade Kemala Montena

>>Na rubu suza zbog nastupa Luke Bulića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije