Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grammy

Objavljen popis izvođača koji će se boriti za nagradu u siječnju

beyonce
AFP
03.12.2009.
u 18:34

R’n’b diva Beyonce za nagradu je predložena u deset kategorija, a 19-godišnja country glazbenica Taylor Swift u njih osam. Treći po redu je Kanye West sa šest nominacija.

Ovogodišnje nominacije za diskografsku nagradu Grammy sigurno će pozdraviti sve feministice svijeta, jer najveći broj nagrada, otkriveno je jučer, trebale bi odnijeti pjevačice Beyonce i Taylor Swift. R’n’b diva za nagradu je predložena u deset kategorija, a mlađahna country glazbenica u njih osam. Ova vijest posebno je ushitila19-godišnju Taylor.

– Kad su objavljene nominacije, počela sam ludovati i nekontrolirano skakati gore-dolje. Od sreće nisam mogla doći k sebi! Dvije nominacije manje od Beyonce? To je neka šala, pomislila sam – prepričala je Taylor Swift iskrena poput djeteta. Iako je i prije bila nominirana, Taylor Swift nijedan važniji kipić nije ponijela doma.

Stoga se nada da će 31. siječnja 2010. godine jedan od osam ipak “pasti” u njezine ruke. Iza njih po broju nominacija je r’n’b pjevač Kanye West, pa možemo reći da je slavni trojac opet na broju. Naime, u rujnu na dodjeli glazbenih nagrada MTV-a Taylor Swift osvojila je nagradu za najbolji ženski video. U vrijeme govora u kojem je opisivala spot “You Belong with Me”, na pozornicu se popeo Kanye West, oteo joj mikrofon, počeo je vrijeđati i tvrditi da ta nagrada pripada Beyonce i njezinoj pjesmi “Single ladies”. Kad je nešto kasnije Beyonce zaista i dobila nagradu za videospot godine, pozvala je Taylor i prepustila joj svoj govor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije