Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preminuo je u 72. godini

Objavljen je uzrok smrti glumca Robbieja Coltranea kojeg svi pamte po ulozi Hagrida u Harryju Potteru

Foto: profimedia
1/4
23.10.2022.
u 12:20

U njegovoj smrtovnici navedeno da je imao i infekcije donjih dišnih putova i zastoj srca, a prije toga mu je dijagnosticirana pretilost i dijabetes tipa 2.

Glumac Robbie Coltrane, najpoznatiji po ulozi Hagrida u filmovima o Harryju Potteru preminuo je 14. listopada u 72. godini i britanski mediji sada su objavili i uzrok njegove smrti. Prema njihovim saznanjima Coltrane je preminuo od višestrukog zatajenja te je u njegovoj smrtovnici navedeno da je imao i infekcije donjih dišnih putova i zastoj srca, a prije toga mu je dijagnosticirana pretilost i dijabetes tipa 2. Kada je objavljena informacija da je legendarni glumac preminuo od njega su se na društvenim mrežama oprostili njegovi kolege iz Harryja Pottera. 

- Robbie je bio jedan od najsmješnijih ljudi koje sam upoznao i stalno nas je nasmijavao kao djecu na setu. Posebno mi je drago sjećanje na njega sa snimanja "Zatvorenika iz Azkabana" jer nas je cijelo vrijeme nasmijavao. Kada smo se svi satima skrivali od jake kiše u Hagridovoj kolibi, on je pričao priče i zbijao šale. Osjećam se nevjerojatno sretnim što sam ga upoznao i radio s njim i jako sam tužan što je preminuo. Bio je nevjerojatan glumac i divan čovjek - napisao je Daniel Radcliff koji je utjelovio Pottera. 
Emma Watson koja je igrala Hermionu prisjetila se Coltranea i podijelila dirljive riječi na svom Instagramu.

- Robbie je bio kao najzabavniji ujak kojeg sam ikad imala, ali najviše od svega, bio je duboko brižan i suosjećajan prema meni kao djetetu i odrasloj osobi. Njegov je talent bio toliko golem da je imalo smisla da glumi diva - mogao je ispuniti SVAKI prostor svojom briljantnošću - napisala je Watson.

Komentara 2

DL
Dvanaest__legija
14:49 23.10.2022.

Radije objavite od čega je umro naš specijalni policajac poslije trčanja!

DO
dopizdilomi
12:26 23.10.2022.

Obavezno naglasiti da nije imalo veze sa cijepljenjem jer se ionako ne može dokazati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije