Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preboljela razvod

Objavila video na kojem besramno vrti guzom: Pravi sam nered, ali bar se sama sebi smijem

khloe
Foto: Instagram
1/6
12.02.2014.
u 08:00

Jedna od sestara klana Kardashian u ponedjeljak se zabavljala s prijateljima u klubu u L. A.-u i činilo se da nema brige na svijetu

Khloe Kardashian nije deprimirana unatoč krahu braka s NBA košarkašem Lamarom Odomom. Jedna od sestara klana Kardashian u ponedjeljak se zabavljala s prijateljima u klubu u L. A.-u i činilo se da nema brige na svijetu.

Khloe je plesala i besramno vrtjela guzom u društvu repera The Gamea, a uskoro je i objavila video svog vrućeg plesa.

– Pravi sam nered, ali bar se sama sebi smijem – komentirala je Khloe video na kojem slijedi trend koji je uvela Miley Cyrus, "twerkajući" guzom.

Sočna snimka pojačala je glasine da je Khloe pronašla novog muškarca upravo u The Gameu, od kojeg se posljednjih tjedana ne razdvaja, no ona kaže da su samo prijatelji.

>>Debakl devete sezone slavne obitelji Kardashian

>>Mama je htjela da operiram nos kad sam imala 9 godina

>>Ne treba nove glasine: Razvod mi slama srce i muči dušu

 

Komentara 2

SE
sestrićna
12:46 12.02.2014.

od prde se dobro živi..

Avatar EU afrodita
EU afrodita
16:47 12.02.2014.

hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije