Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arhitekt i influencer

Objava koja slama srca osvanula na profilu preminulog Marka Babića: 'Čuvamo te i dalje'

Foto: Instagram
1/7
06.09.2023.
u 11:15

Njegov odlazak rastužio je njegovu obitelj, prije svega nevjenčanu suprugu Tinu Biloglav s kojom je imao dvije kćeri, roditelje, rodbinu, prijatelje, ali i mnogobrojne pratitelje na društvenim mrežama koje je inspirirao svojim pozitivnim stavom i nepokolebljivim duhom unatoč teškoj borbi koju je vodio

Arhitekt, marketinški stručnjak i autor bestsellera ''Putovanje zvano igra'' Marko Babić preminuo je krajem srpnja u 32. godini života nakon teške borbe sa sarkomom.

Njegov odlazak rastužio je njegovu obitelj, prije svega nevjenčanu suprugu Tinu Biloglav s kojom je imao dvije kćeri, roditelje, rodbinu, prijatelje, ali i mnogobrojne pratitelje na društvenim mrežama koje je inspirirao svojim pozitivnim stavom i nepokolebljivim duhom unatoč teškoj borbi koju je vodio. No, sjećanje na Marka tinja i dalje, a njegov profil nastavila je voditi njegova obitelj koja je u utorak na Insta Story postavila Markovu fotografiju uz opis koji slama srca. 

"Dvije godine od dijagnoze. Ponosni na tebe i sve što si bio.Tvoje cure, obitelj i prijatelji i svi ljudi koji su te pratili zadnje dvije godine te čuvaju i dalje. Ostavio si trag. Zauvijek", stoji u objavi.

Foto: instagram

Isti dan oglasila se i Markova nevjenčana supruga, arhitektica Tina Biloglav. "I nastavljamo svi skupa čuvati ti leđa. Neki datumi su teži od drugih", napisala je Tina na svom Insta Storyju uz njihovu zajedničku fotografiju. 

Foto: instagram

Tina je nakon Babićeve smrti otkrivala je što se događa s njegovom knjigom 'Putovanje zvano igra'. Naime, Markova knjiga bila je rasprodana nakon njegove smrti, a njegova partnerica ranije je otkrila da uskoro stiže i novo izdanje. 

- Marko je za 'Putovanje' imao velike planove, a mi radimo sve da ispunimo njegove ciljeve. Vi ste tu najbitniji i zato vas molim da ostavite recenziju (poželjno na engleskom, ali i hrvatski je super) na linku jer će nam to biti bitno ubrzo. Hvala vam svima za sve što ste radili i što radite za Marka - poručila je.

Inače, priča o hrabrosti, optimizmu i volji za životom koju je Hrvatskoj ispričao Marko u svojoj knjizi ''Putovanje zvano igra'' nikoga nije ostavila ravnodušnim, a vijest o njegovoj smrti potresla je mnoge koji su vjerovali kako će Marko pobijediti u ovoj borbi. Loše vijesti o njegovu zdravstvenom stanju stigle su sredinom srpnja kada je njegova partnerica na svojem Instagramu podijelila novosti vezane uz njegovo zdravstveno stanje i zamolila sve da se uključe kako bi Marku pomogli s liječenjem.  

VEZANI ČLANCI: 

- Svaki dan mi dođe hrpa pitanja kako je Marko. Marko nije dobro, u Zagrebu su iscrpili mogućnosti liječenja dok se trombociti ne poprave. Molimo sve koji mogu pomoći savjetom kako dići trombocite ili nas spojiti s nekom inozemnom bolnicom koja bi ga primila – sad je trenutak da reagirate. Hvala svima na podršci, brizi, osjećamo to. Centri za sarkome, eksperimentalna liječenja, alternativna medicina – svaka pomoć nam mnogo znači. Ajmo svi skupa za Marka pa da se čuda dogode - napisala je Tina tada. 

Brojni poznati priču su podijelili na svojim društvenim mrežama u nadi kako će proširiti glas i omogućiti Marku pomoć u inozemstvu nakon što su liječnici u Zagrebu iscrpili sve mogućnosti liječenja, a nakon smrti su se mnogi od poznatih Hrvata na društvenim mrežama oprostili od Marka citirajući njegove riječi: - Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve što je u mojoj moći da se ona i dogode.

VIDEO Melkior o tipovima gostiju: 'Uzeo si mi novce jedanput i više me nikad nećeš vidjeti'

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
11:29 06.09.2023.

Počivao u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije