Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi u nevjerici

Obitelj u velikoj žalosti potvrdila iznenadnu smrt slavnog glumca, mole novac za sprovod

Puppet The Psycho Dwarf
Foto: profimedia
1/6
12.09.2020.
u 22:00

U 54. godini od nepoznatog uzroka preminuo je glumac Stevie Lee, poznatiji kao Puppet The Psycho Dwarf.

Shrvana obitelj glumca i profesionalnog hrvača Stevieja Leeja, najpoznatijeg po ulogama u Jackassu i Američkoj horor priči, objavila je informaciju da je najpoznatiji hollywoodski patuljak preminuo u srijedu u 54. godini života, od zasada nepoznatog uzroka.

Impact Wrestling potvrdio je tužne vijesti.

-S velikom tugom doznajemo kako je Stevie Lee, poznatiji kao Puppet The Psycho Dwarf na početku TNA-a, umro. Iskreno izražavamo sućut njegovim prijateljima i obitelji - napisali su iz organizacije, a obožavatelji su u nevjerici nizali poruke posljednjeg ispraćaja na društvenim mrežama.

Foto: profimedia

"Ova godine je sranje. Stevie Lee bio je jedan od momaka kojem najteže pada počivanje u miru", "Sjetio sam se kad je povukao pištolj prema Jeffu ​​Jarrettu i to je jedan od najsmješnijih segmenata u povijesti TNA-a", "Zaista se isticao", pisali su tužni fanovi.

Na GoFundMe stranici postavljena je kampanja za prikupljanje sredstva za njegov sprovod, a u opisu je objašnjeno kako su mu se mnogi u obitelji divili, ali da je sada cijeli aranžman za posljednji ispraćaj spao na njegovog brata Jima.

- Puppet je crtao osmijeh svima preko ove zemaljske kugle sa svojim žestokim stavom i stilom života. On je legenda u umjetnosti hrvanja za patuljke. Treba našu pomoć da posljednji put spusti zastore. Molim vas donirajte koliko možete, podijelite svoje uspomene na njega sa svima i podijelite ovu kampanju da Psycho Dwarf ima najbolje moguće mjesto za počivanje - stoji u opisu koji se nastavlja sa sljedećim: "Sva sredstva proslijedit će se Jimu Richardsonu kako bi pokrio troškove pogreba. Hvala vam svima. Puppet, volimo te brate!", objašnjeno je.

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
07:23 13.09.2020.

Ne kužim?! Slavni glumac, a obitelj žica lovu za sprovod??? Pa barem će lijes biti jeftiniji (zbog veličine)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije