Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrčak pod borom

Obitelj seksepilne Nikoline Pišek možda dobije novog člana - hrčka

nikolina pišek
Pixsell
08.12.2009.
u 16:34

Lijepa je voditeljica kćeri Hani dala dvomjesečni ultimatum kojim hrčka može zaraditi. Mora biti odlična u školi i svaki dan šetati sa psom, pa će razmisliti. Nikolina se ipak nada da će Hana prekršiti dogovor.

Voditeljica Nikolina Pišek (33) ima gadnih problema. Uz psa Tysona koji je svojem režimu već podredio sve članove njezine obitelji, Nikolinina 11-godišnja kći Hana za Božić je pod okićenu jelu poželjela hrčka i mami time zadala glavobolju. 

– Dala sam joj dvomjesečni ultimatum kojim hrčka može zaraditi. Mora biti odlična u školi i svaki dan šetati sa psom, pa ćemo vidjeti. Nadam se da će prekršiti dogovor – kaže zabrinuto zgodna mama. 

No nije to njezin jedini problem. I kićenje drvca pod kojim bi dlakavi glodavac trebao naći svoje mjesto i postati peti član obitelji, Nikolini je prava noćna mora. 

– Eh! – započela je teško pa nastavila: 

– Prije nekoliko mjeseci premještala sam božićni nakit, pri čemu se dogodio pravi incident i porazbijala sam sve kuglice u transportu, pa ni kićenje neće tako lako ići. 

No, kako god se rasplela ta drama, obitelj će najljepši blagdan provesti skupa kod kuće, a Novu godinu glava obitelji provest će radno. 

– U Budvi u Crnoj Gori vodit ću novogodišnji program – kaže Nikolina. Njezin dečko ronilac Kristijan Curavić ići će s njom, a prije toga će i on dobiti dar od svoje drage. 

– Kampanjac sam kad je o darivanju riječ, ali dosad se nije bunio pa sam očito pogađala. Voli dobiti neki komad odjeće, pa će tako biti i sada – zaključila je Pišek.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije