Naslovnica Showbiz Estrada

Obama je održao emotivan oproštajni govor, no rasprava se razvila oko detalja vezanog uz kćer Sashu!

'Od svega što sam napravio u svom životu, najviše sam ponosan što sam vaš otac'
11. siječnja 2017. u 19:20 38 komentara 34062 prikaza
Sasha Obama
Foto: Instagram

I dok je Barack Obama držao svoj posljednji, emotivni predsjednički govor, iz publike su ga podupirale prva dama Michelle i njegova kći Malia, što je bilo dovoljno da se javnost zapita: A gdje je Sasha, Obamina mlađa kći?

obama OTKRIO ŠTO IM JE REKAO Kako je Barack Obama svojim kćerima objasnio pobjedu Trumpa Sascha Obama UOBIČAJEN LJETNI POSAO Nećete vjerovati gdje je preko ljeta zaposlena kćer američkog predsjednika

– Malia i Sasha, pod najčudnijim ste okolnostima izrasle u dvije nevjerojatne mlade žene, pametne i lijepe, ali još važnije, dobre, obazrive i strastvene. Godinama ste se tako lako nosile s teretom bivanja u središtu pozornosti. Od svega što sam napravio u svom životu, najviše sam ponosan na to što sam vaš otac – prenosi Mashable Obamine riječi.

I dok je Malia brisala suze, Sasha je, prema službenoj objavi Bijele kuće – učila za ispit.

Nije dugo trebalo čekati reakcije društvenih mreža koje su prozvale Sashin osjećaj dužnosti, poručivši kako, kada otac prisustvuje povijesnom trenutku, njegova kći mora biti tamo.

>> Pogledajte Obamin oproštajni govor: 'Trumpu želim dati prostor kakav je i meni ostavio Bush'

Elipso

 • Avatar ytrewq
  ytrewq:

  Šmrc ! Suza mi je kliznula niz obraz. Dirnut sam i potresen.

 • Avatar Idler 3
  Idler 3:

  Sasha ??? Kčeri dal rusko ime i još najde nekaj Trumpu palamudit ?!

 • npravednost:

  Je li se u emotivnom govoru dotaknuo tisuća civila koje je pobio dronovima po svijetu ? Je li se dotaknuo tisuća izbjeglica i emigranata koji leže na dnu sredozemnog mora jer im je on rasturio države pa su bježali pred ... prikaži još!d koljačima isila koje je on podržavao ? Je li to netko pitao ovog sramotnog dobitnika nobelove nagrade za mir ?