Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKE SU STVARI VAŽNIJE?

Obama je održao emotivan oproštajni govor, no rasprava se razvila oko detalja vezanog uz kćer Sashu!

Sasha Obama
Foto: Instagram
11.01.2017.
u 19:20

'Od svega što sam napravio u svom životu, najviše sam ponosan što sam vaš otac'

I dok je Barack Obama držao svoj posljednji, emotivni predsjednički govor, iz publike su ga podupirale prva dama Michelle i njegova kći Malia, što je bilo dovoljno da se javnost zapita: A gdje je Sasha, Obamina mlađa kći?

– Malia i Sasha, pod najčudnijim ste okolnostima izrasle u dvije nevjerojatne mlade žene, pametne i lijepe, ali još važnije, dobre, obazrive i strastvene. Godinama ste se tako lako nosile s teretom bivanja u središtu pozornosti. Od svega što sam napravio u svom životu, najviše sam ponosan na to što sam vaš otac – prenosi Mashable Obamine riječi.

I dok je Malia brisala suze, Sasha je, prema službenoj objavi Bijele kuće – učila za ispit.

Nije dugo trebalo čekati reakcije društvenih mreža koje su prozvale Sashin osjećaj dužnosti, poručivši kako, kada otac prisustvuje povijesnom trenutku, njegova kći mora biti tamo.

>> Pogledajte Obamin oproštajni govor: 'Trumpu želim dati prostor kakav je i meni ostavio Bush'

Ključne riječi

Komentara 38

DU
Deleted user
19:57 11.01.2017.

Šmrc ! Suza mi je kliznula niz obraz. Dirnut sam i potresen.

Avatar Idler 3
Idler 3
20:25 11.01.2017.

Sasha ??? Kčeri dal rusko ime i još najde nekaj Trumpu palamudit ?!

NP
npravednost
21:35 11.01.2017.

Je li se u emotivnom govoru dotaknuo tisuća civila koje je pobio dronovima po svijetu ? Je li se dotaknuo tisuća izbjeglica i emigranata koji leže na dnu sredozemnog mora jer im je on rasturio države pa su bježali predd koljačima isila koje je on podržavao ? Je li to netko pitao ovog sramotnog dobitnika nobelove nagrade za mir ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije