Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lejdi perković

Novopečena zaručnica mentora iz 'Plesa sa zvijezdama' nećakinja je Marka Perkovića Thompsona

Foto: Instagram screenshot
1/11
16.05.2023.
u 17:38

Ako je suditi po fotografijama koje je objavljivala na društvenim mrežama, Lejdi je i velika podrška svojem stricu te s ocem često ide na njegove koncerte.

U nedjelju je na Novoj TV emitirana polufinalna emisija showa 'Ples sa zvijezdama' u kojoj je mentor Ivan Jarnec iskoristio priliku kako bi napravio velik korak. Naime, Ivan je uz pomoć voditelja Igora Mešina kao i cijele ekipe iznenadio svoju djevojku posebnim pitanjem. Jarnec je zaprosio svoju djevojku Lejdi Perković koja se iznenadila, ali pristala. Ovim potezom je šokirao i cijeli studio koji mu je zapljeskao. 

- Pala je i prva prosidba u 'Plesu sa zvijezdama' – rekao je Mešin. 

Inače, Jarnec se za ovaj potez odlučio nakon što su on i glumica Daria Lorenci Flatz otplesali svoj drugi večerašnji ples, rumbu. Potom je Ivan nakon komentara kod Tamare Loos rekao kako još nešto mora napraviti i otrčao natrag na podij. Kleknuo je pred svoju djevojku Lejdi koja je sjedila u publici. Ovom iznenađenju nitko se nije nadao, a ovu polufinalnu emisiju ''Plesa sa zvijezdama'' svi će pamtiti još dugo.

Ivan je već i ranije govorio o svojoj dragoj, a sad aje otkriveno da je lijepa Lejdi nećakinja našeg poznatog glazbenika. Naime, Lejdi dolazi iz poznate obitelji, a strci joj je pjevač Marko Perković Thompson (56). Lejdi je kći Thompsonova mlađeg brata Dražena Perkovića (54).

Ako je suditi po fotografijama koje je objavljivala na društvenim mrežama, Lejdi je i velika podrška svojem stricu te s ocem često ide na njegove koncerte.

Inače, Ivan je ranije otkrio čime ga je osvojila njegova Lejdi te kakva je po pitanju plesa.

- Djevojka me osvojila zaraznim osmijehom i iskrenošću. Ona je moj oslonac i najbolji prijatelj. Kad god imam loš dan, dovoljna je jedna rečenica da ga popravi (ponekad je jedna rečenica dovoljna i da ga pokvari, haha). Pleše jako dobro, talentirana je. Stalno me gnjavi da je naučim nove plesne pokrete – rekao je Ivan ranije.

Dodajmo da je Ivan ranije podijelio jednu fotografiju s Lejdi iz showa. Naime, Ivan je tada otkrio kako ga je djevojka pratila uživo te su zajedno pozirali na plesnom podiju.  

- Koji sam ja sretnik. Moja najveća podrška, moj najveći kritičar! Moja Lejdi – napisao je pored zajedničke fotografije, a u komentarima mu se javila i ona.

- Moj Ivan – napisala je te dodala emotikon srca.

A komplimente su im tada uputili i pratitelji. "Predivni", "Prelijepi", "Kako sladak par", samo su neki od komentara, a u nastavku su se nizali i emotikoni srca.

VIDEO Meri Cetinić suočila se s još jednim teškim gubitkom

 

Komentara 1

Avatar razbojnik404
razbojnik404
19:46 16.05.2023.

Moj Ivane...pobratime mio.......bravo, bravo moj Ivane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije