Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJEVA ODLUKA

Novo poniženje za Harryja i Meghan: Kralj ih degradirao i stavio u društvo ozloglašenog Andrewa

Foto: DPA/AP/PIXSELL
1/9
28.09.2022.
u 16:38

Fotografije vojvode i vojvotkinje od Sussexa spuštene su na samo dno na web stranice kraljevske obitelji, a do smrti kraljice bili su na polovici stranice

Princ Harry (38) i njegova supruga Meghan Markle (41) ovog su vikenda i službeno degradirani nakon što su njihove fotografije gurnute skroz na dno popisa na web stranici kraljevske obitelji. Sada je ispod njih samo osramoćeni princ Andrew i drugi članovi kraljevske obitelji. 

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa prethodno su postavljeni otprilike na pola stranice, ali ona je ažurirana nakon smrti kraljice Elizabete i sada su pomaknuti ispod princeze Alexandre te vojvode i vojvotkinje od Gloucestera. Princ Michael od Kenta i njegova supruga Marie-Christine u potpunosti su uklonjeni sa stranice.

Nije to jedino poniženje koje je Harry doživio. Kako je izvijestio Daily Mail, Harry je bio slomljen nakon što je amblem s kraljičinim inicijalima ER uklonjen s njegove vojne uniforme koju je nosio tijekom  bdjenja pored njezinog lijesa.

Naime, prije posljednjeg ispraćaja se unučad kraljice Elizabete II., njih osmero okupilo u Westminsterskoj opatiji kako bi odali počast svojoj pokojnoj baki. William i Harry su bili u vojnim odorama i stajali na dva kraja kraljičinog lijesa. No vojvoda od Sussexa bio je zatečen kada je shvatio da su maknuti inicijali njegove bake s epolete na uniformi, a navodno je razmišljao o tome da odjene jutarnju uniformu kako se ne bi javno osramotio. Ipak nije to učinio, a moglo se vidjeti da njegov stariji brat William ima na epoletama prepoznatljiv monogram.

Podsjetimo, Harry je sa suprugom ostavio kraljevske obaveze i preselio u Ameriku, a potom su dali i intervju u kojem su iznijeli brojne optužbe. Nakon vremena šutnje, princ William bratu je ponudio ruku pomirenja i to nakon smrti kraljice u trenutku kada su izašli pred okupljenu javnost. 

VIDEO: Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:45 28.09.2022.

Kako ga mogu degradirati? On više i nije član obitelji. Odrekao se obitelji radi žene koju bi nove generacije nazvale 304 ili garden tool ili nešto drugo što bi izazvalo crveni karton da napišem.

Avatar ZLO
ZLO
17:51 28.09.2022.

Užasno sam potresen!

Avatar krcedolac
krcedolac
18:28 28.09.2022.

Neutješno suze ronim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije