Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTAR JEZIK

Novinarka RTL-a brutalno odgovorila zagovornicima zabrane pobačaja: 'Moja maternica, moja stvar...'

Foto: Boris Ščitar
1/4
18.06.2020.
u 15:10

- Cijeli dan sam iskopčana i sad vidim da je glavna tema imaju li silovane žene pravo glasa. Muškarci nas uzeli u usta i ne puštaju. Pop*****a sam. Odj*****e više od moje maternice i moje p***e, isto tako i od onih moje prijateljice, kolegice, majke, kćeri ili bilo koje druge žene - napisala je Derifaj

Novinarka RTL-a Danka Derifaj pridružila se brojnim ženama koje su, zasad samo na društvenim mrežama, reagirale nakon nekoliko izjava političara o silovanju i pobačaju.

 

Podsjetimo, prvo je Nino Raspudić na N1 televiziji kazao kako bi zabranio pobačaj čak i silovanim ženama, a zatim je Miroslav Škoro gostujući na Večernji TV rekao kako je osobno protiv pobačaja, no kako ‘nije primitivan’ pa tako ne bi zabranio pobačaj. Dodao je kako silovane žene bi o istom trebale razgovarati s obitelji i zajednički donijeti odluku o pobačaju ili samo po nalogu obitelji.

Foto: Daniel Pavlić

- Cijeli dan sam iskopčana i sad vidim da je glavna tema imaju li silovane žene pravo glasa. Muškarci nas uzeli u usta i ne puštaju. Pop*****a sam. Odj*****e više od moje maternice i moje p***e, isto tako i od onih moje prijateljice, kolegice, majke, kćeri ili bilo koje druge žene. Ima da nas pustite na miru i poštujete. A za sve koji će se zgroziti nad mojim rječnikom nek’ usmjere svoje zgražanje prema onima što bi gospodarili tuđim tijelom.

Moja maternica, moja stvar, moje tijelo moja stvar, moja p***a, moja stvar i nema te sile koja će njom gospodariti - napisala je Danka Derifaj na Facebooku i dobila brojne poruke podrške i više od 500 lajkova. 

 

Ključne riječi

Komentara 133

ST
starsandstripes
15:45 18.06.2020.

fina neka zena... becka skola balkanski smjer

ZZ
Zeko_zna
15:37 18.06.2020.

Ako muškarac nema pravo glasa kod pobačaja zašto ga onda tužite za uzdržavanje djeteta kad ga odlučite roditi, a muškarac ne želi to dijete?!

Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
15:36 18.06.2020.

Nevjerojatno koji primitivizam i bezobrazluk. Kako može biti nečija privatna stvar ubijanje i komadanje djeteta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije