Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baby boom

Novinarka emisije Exkluziv Nives Polovina čeka prinovu

nives
Boris Šćitar/Pixsell
06.09.2010.
u 20:25

– Vjerna sam Hippy Gardenu, njima ću povjeriti i vjenčanicu. Tako sam sigurna da ću stati u nju jer sam se već udebljala tri kilograma – našalila se novinarka.

– Nedostajat će mi glamurozna događanja, Vlatka i ekipa, trčkaranja za poznatima... Nedostajat će mi Exkluziv – rekla nam je RTL-ova novinarka Nives Polovina koja se uskoro, na dulje vrijeme, oprašta od novinarstva. Naime, 30-godišnjakinja i njezin mladić Kristijan Barun za pet i pol mjeseci prvi će put postati roditelji.

– Zateklo me je! Ništa se nije zapažalo pa nisam shvatila ni kad sam dobila trbuh. Odjednom je iskočio – našalila se Nives čija će jednogodišnja ljubavna veza za dva mjeseca prerasti u brak. Mama i tata svoje prvo čedo proslavit će svadbom u zagrebačkom hotelu Four Points.

– Nikad nisam maštala o velikim vjenčanjima. Za mene je dovoljno stati pred matičara i to je to. Međutim, moj dragi ima veliku obitelj pa ćemo na kraju plesati sa 150 osoba. Očekujem dernek – otkriva Nives koja će uskoro svojem prezimenu dodati i Barun.

– Vjerna sam Hippy Gardenu, njima ću povjeriti i vjenčanicu. Tako sam sigurna da ću stati u nju jer sam se već udebljala tri kilograma – našalila se novinarka, sretna što je dobila okrugli trbuščić. “Njega“ je pak povjerila docentu Berivoju Miškoviću koji će se o Nives i djetetu brinuti sve dok se iz rodilišta na Svetom Duhu ne vrate kući u Sesvete.

– Morat ćemo požuriti i obnoviti stan. Dječju ćemo sobu smisliti u hodu kao i ime svoga prvog djeteta – priznaje novinarka “Exkluziva”, emisije čija je voditeljica Antonija Stupar Jurkin također u blaženom stanju.

Komentara 3

FE
Felicijen
01:47 07.09.2010.

Još jedna koja će s trbuhom do nosa u bijeloj vjenčanici pred oltar. Nazdravlje!

VI
vidimškoj
12:05 07.09.2010.

a ko je druga polovina????

AR
ardo
14:41 07.09.2010.

Mislim da bi večernji nas trebao svakodnevno obavještavati o stanju trudnica tamo na nekakvoj RTL-u,jer to puno pridonosi duhovnom stanju nacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije