Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči uzbudljivog finala

Novi skandal na Euroviziji: Četiri zemlje zaprijetile povlačenjem, za jednu se najviše sumnja?

Foto: profimedia
1/6
11.05.2024.
u 20:13

Četiri su zemlje najoštrije zaprijetile povlačenjem s natjecanja, a isprovocirane su ponašanjem drugih delegacija

Uoči najuzbudljivijeg finala Eurovizije koji će Hrvatska zasigurno pamtiti, čini se kako se o svemu govori osim o pjesmama. Diskvalifikacija nizozemskog predstavnika glavna je vijest u medijima širom Europe.

Kako prenosi norveški VG, delegacije Irske, Ujedinjenog Kraljevstva, Portugala i Švicarske na jučer održanom sastanku s predstavnicima EBU-a najoštrije su zaprijetili povlačenjem s natjecanja isprovocirani, kako navode, ponašanjem drugih delegacija.

O čemu je točno riječ nije poznato, a više informacija otkrili su na svom Instagram profilu irski predstavnici Bambie Thug. Oni su naveli kako su EBU-u iznijeli svoje pritužbe, te da ih je EBU “ozbiljno shvatio”. U povlačenju Ujedinjenog Kraljevstva, Portugala i Švicarske čini se da nema istine s obzirom na to da su se svi pojavili na generalnoj probi. Ipak, predstavnica Irske na Euroviziji Bambie Thug nije sudjelovala na generalnoj probi prije večerašnjeg finala u Malmöu.

Predstavnici Irske na kraju su se pojavili na eurovizijskoj pozornici zajedno s ostalih 24 predstavnika koji nastupaju večeras u finalu.

 

1/6

 

Ovogodišnja Eurovizija prepuna je skandala i intriga, a mnoge definitivno ne bi iznenadilo da do 21 sat dođe i do novog preokreta.

 

VIDEO: Trenutak kad je Baby Lasagna izašao na pozornicu s hrvatskom zastavom

 

 

Komentara 4

JO
JohnM
20:53 11.05.2024.

Koja je sad ovo fora da prilikom scrollanja po Večernjakovoj stranici scroll zastane na sekundu baš na svakoj reklami?!?! Onda moraš dva-tri puta povući, taman da ti reklama ostane pred očima. Jad i bijeda... brišem vecernji iz favorita i idemm na jutarnji. Bezobrazni delinkventi

DU
Deleted user
20:33 11.05.2024.

Bilo bi lijepo, da su zaista odustali. Užasni ljudi i bezvezne pjesme. Oni su došli dati političku izjavu, a ne pjevati, a kao takvima tamo im nije mjesto. Irkinja je posebno degutantna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije