Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi

Novi skandal Beckhamovih: Zaštitari intervenirali zbog svađe!

Foto: DPA/Pixsell
1/7
26.05.2019.
u 15:20

Ovo nije prvi put da su se Cross i Beckham svađali u javnosti, što izrazito uzrujava njegove roditelje, a najviše Davida koji je jako vezan za svoju djecu.

Novi skandal trese obitelj Beckham. Naime, Brooklyn ponovno ima problema s djevojkom Hanom Cross s kojom se posvađao u luksuznom hotelu. Posjetili su festival u Cannesu i tamo su se tako strašno posvađali da su se njihovi vriskovi i plač čuli i na ulici.

- Popili su nekoliko pića i počeli se međusobno vrijeđati. Hana mu je nešto predbacila i pukla i zato su došli zaštitari - otkrio je izvor blizak manekenki. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨✨

A post shared by Hana (@hancross) on

 

Ručali su u hotelu, kada je Hana napala Brooklyna koji joj je odmah vratio uvredom, a zbog toga su oboje počeli plakati i vrištati, tvrdi izvor za The Sun. Brookynov Instagram profil je sada zaključan.

Ovo nije prvi put da su se Cross i Beckham svađali u javnosti, što izrazito uzrujava njegove roditelje, a najviše Davida koji je jako vezan za svoju djecu. 

Oni su protiv ovog toksičnog odnosa i misle da loše utječe na Brooklyna, koji je lud od ljubomore.

Komentara 4

ME
Mesko
18:14 26.05.2019.

Pa vidite kak grdo i podsmujeno gledi.

HA
hammer
07:07 27.05.2019.

Brooky nađi si drugu koku, ova i nije baš nekaj...A i cica nema, nula...

LI
liliZG
18:47 27.05.2019.

brooklyn ljut od ljubomore, ... znači brookyu treba psihijatar da mu tu ljubomoru izbije iz glave...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije