Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolji od rozge

Novi singl "Baruna" na odličnom sedmom mjestu HR TOP 40

baruni
PR
30.07.2013.
u 16:33

Duga diskografska pauza od tri godine je iza Baruna, ali ovoga puta odlučili su se vratiti jači nego ikada, što nam i ovaj uspjeh na HR TOP 40 samo i potvrđuje.

Nakon samo tjedan dana radijske premijere novi singl Baruna \"Dobro došla mi u sjećanje\" bilježi nezapamćeni uspjeh! Na HR TOP 40 osim što je zabilježio novi ulaz, aktualni singl se našao u prvih deset, na odličnom sedmom mjestu, te tako iza sebe ostavio singlove Olivera Dragojevića, Željka Bebeka, Hladnog Piva, Jelenu Rozgu.

Duga diskografska pauza od tri godine je iza Baruna, ali ovoga puta odlučili su se vratiti jači nego ikada, što nam i ovaj uspjeh na HR TOP 40 samo i potvrđuje. Novi singl potpisuje poznati hit maker Miroslav Rus, a za aranžman je zadužen Zvonimir Domazet. Svakodnevno na Youtube-u rastu i klikovi, koji pokazuju da se publika itekako zaželjela Baruna, a mi se nadamo da je ovo početak jedne nove priče koju su nam Baruni pripremili.

Kako bi cijela priča oko novog singla bila kompletna, prošloga tjedna snimljeni su kadrovi za novi video spot, a jedan dio se snimao i na moru. Video spot je u završnoj fazi, te svaki dan možemo očekivati njegovu premijeru na malim ekranima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije