Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upoznata je sa svime

Novi problemi za Doris Pinčić: Prvo su joj ukrali laptop, a sada se ponovno našla na meti prevaranata

Foto: Instagram
1/16
27.10.2022.
u 11:20

Voditeljica HRT-a ponovno se našla na meti prevaranata, a radi se o krađi identiteta preko jednog lažnog internetskog oglasa.

Na internetskim stranicama se pojavio lažni oglas u kojem se navodi kako je glumica i voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Doris Pinčić (34) koristila proizvod za mršavljenje te tako skinula kilograme. 

- Hrvatska glumica Doris Pinčić testirala je novo sredstvo za mršavljenje - ekstrakt guarane i u pet tjedana smršavila 15 kilograma, bez rigorozne dijete ili zamornih vježbi - stoji pored fotografije poznate voditeljice. Uz fotografiju se veže i link na kojem se nalazi lažni intervju objavljen u srpnju.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Za komentar smo upitali Doris i HRT. S javnog servisa su poručili kako je voditeljica upoznata sa svime.

- Doris Pinčić upoznata je s navedenim oglasom. Ovo nije prvi slučaj krađe identiteta kada su u pitanju osobe s malih ekrana. HRT ni Doris Pinčić u ovom trenutku nemaju dodatnih komentara – poručili su s Prisavlja

Inače, ovo nije prvi put da su se prevaranti okomili na identitet poznatih osoba kako bi iskoristili lakovjernost ljudi i na njima zaradili. Neke od poznatih osoba koje su se borile s problemom ukradenog identiteta su i pjevačice Jelena Rozga i Nina Badrić, te Dorisin kolega, voditelj Davor Meštrović.

Podsjetimo, Doris se ove godine borila i s provalom u vozilo i krađom. Naime, serijski provalnik ukrao joj je laptop iz automobila te ga prodao za 500 kuna. Radi se o laptopu koji je bio star samo mjesec dana i vrijedan 3600 kuna. 

- Prišao sam Mercedesu u Ulici Crvenog Križa u Zagrebu 3. svibnja. Razbio sam staklo i iz auta izvadio torbu s laptopom na čijem je ekranu bila slika Doris Pinčić. Laptop sam na kraju prodao za 500 kuna. Bio sam u lošoj situaciji, a kad konzumiram alkohol, činim takva kaznena djela. Kajem se zbog svega. Znam gdje sam neke od ostalih ukradenih stvari iz drugih automobila odbacivao. Nosio sam maslinastu jaknu, a na glavi masku i kapu – kazao je provalnik u tužiteljstvu nakon uhićenja.

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 milijuna kuna'

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar utunelu
utunelu
12:05 27.10.2022.

problem je sto ju moramo svaki dan gledati ocekujem članak o nesretnom djetinjstvu egzoticnoj bolesti ili sl

PO
poluvodič
11:43 27.10.2022.

500kn za laptop.. Da je otvorio i povadio sočne slike i videe mogao je zaraditi bar 1000 eura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije