Naslovnica Showbiz Estrada

Novi bubreg novi je početak Kemala Montena

Nakon uspješno obavljene transplantacije bubrega Kemal Monteno pušten je na kućnu njegu u društvu supruge Branke i kćeri Adrijane
10. prosinca 2014. u 15:02 5 komentara 3798 prikaza
Kemal Monteno
Foto: Davor Puklavec/Pixell
Pogledajte galeriju 1/9

S osmjehom na licu pjevač Kemal Monteno jučer je napustio kliniku za urologiju KBC-a Zagreb. Tamo je boravio od sredine studenog kada mu je uspješno obavljena transplantacija bubrega. Pjevač se od operacije odlično oporavio pa je uz upute za mirovanje pušten na kućnu njegu.

Iako iscrpljen od boravka u bolnici, poznati Sarajlija jurišao je po hodnicima bolnice ne bi li se zahvalio bolničkom osoblju i prijateljima s kojima je sve ovo vrijeme dijelio bolničku sobu.

Po legendarnog pjevača u bolnicu stigle su njegove miljenice kćer Adrijana i supruga Branka, uz koje Kemi na kućnoj njezi zasigurno neće ništa nedostajati. Upravo su one, uz sina Đanija i unuke Lejlu i Loru, pjevačeva najveća podrška.

Zdravi bubreg legendarni Kemo dobio je nakon tri godine čekanja, a s njime i novi život bez učestalih odlazaka na dijalizu.

Kemal Monteno | Autor : Davor Puklavec/Pixell Foto: Davor Puklavec/Pixell

>> Kemal Monteno za tjedan dana izlazi iz bolnice i ide u toplice

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Vrtlaric
  Vrtlaric:

  česitam!

 • tik tak:

  Kemo želim ti svu srecu i zdravlje jer si to kao covjek zaslužio!!!

 • Sve je uzalud:

  ....valjda nakon ovoga će uspiti zapamtiti Runjičev koji tekst na njegovim većerima a ne se onako sramotiti.........................