Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nove pustolovine Hrvoja Rupčića u zagrljaju djevojke Ivane

Par se na put dug gotovo 3000 kilometara iz Zagreba zaputio na motociklu, a svoje avanture s putovanja Hrvoje je često dijelio sa svojim Facebook prijateljima
28. kolovoza 2015. u 09:57 13 komentara 26387 prikaza
hrvoje rupčić
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/7

Glazbenik Hrvoje Rupčić prije deset dana upustio se u još jednu životopisnu avanturu. Nakon što je prije tri godine obišao Tanzaniju, Keniju i Zanzibar u društvu tadašnje djevojke Zrinke Cvitešić, došlo je vrijeme da pustolovine nastavi u društvu djevojke Ivane Rašperger.

Frontmen grupe Cubismo i atraktivna plesačica odlučili su istražiti ljepote istoka, na putu kroz Bugarsku, Tursku i Gruziju.

Par se na put dug gotovo 3000 kilometara iz Zagreba zaputio na motociklu, a svoje avanture s putovanja Hrvoje je često dijelio sa svojim Facebook prijateljima.

Iako je put pomno unaprijed isplanirao, nepredviđenih okolnosti koje su dodatno začinile avanturu sretnog para nije nedostajalo što je potvrdio i sam glazbenik.

– Gruzijski vojni put (Georgian Military Highway) legendarna je ruta za prijelaz preko Kavkaza koja od davnina povezuje Gruziju i Rusiju, a proteže se od Tbilisija do Vladikavkaza. Radi nje napravili smo ekstra 350 km i vratili se u Tbilisi, mokri do kože i smrznuti do kostiju. Ljepota je neupitna, no drugi dio puta bio je puko preživljavanje. Nekako smo i dogurali do ruske granice, no tada je počela padati jaka kiša, puhati snažan vjetar i spuštati se mrak... I to sve na 2.400 m! Povratak u Tbilisi bio je agonija i sto puta smo proklinjali što smo išli do kraja, no sada, gledajući fotografije, znam da se isplatilo. S tim da su ovo fotografije samo od prve dvije trećine puta jer pri kraju nije bilo šanse skinuti rukavice, a i bili smo doslovno u oblacima. Vreli tuš, sva odjeća na sušenju i još ako ne bude upale pluća, mrak! Naravno da bih i opet isto, kakvo je to uopće pitanje?! – napisao je Hrvoje u jednoj od objava.

S obzirom na to da njegov avanturistički duh nikada ne miruje, sigurni smo da već sad s djevojkom razmišlja o sljedećoj destinaciji na kojoj će ih čekati neke nove avanture.

hrvoje rupčić | Autor : Facebook/Hrvoje Rupčić Foto: Facebook/Hrvoje Rupčić

>>Hrvoje Rupčić ponovno ljubi!

>>Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić prekinuli nakon pet godina veze!

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
 • umnjak:

  Neiživljeni jadni muškarčić.

 • samograd:

  rupčićeva potraga za smislom se nastavlja !

 • Avatar Arkandjel
  Arkandjel:

  Moze li ovaj "mladic" bit u vezi s nekom djevojkom bez da za to zna sveokupna hrvatska javnost. On valjda misli da netko mari.