Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Preokret u karijeri'

Novak Đoković dobio ulogu u kazališnoj predstavi

novak đoković
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
18.02.2015.
u 11:37

Slavni tenisač pojavio se u predstavi 'Čikaške perverzije' i svojom pojavom zaradio ovacije publike.

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković predah od teniskih terena potražio je u kazalištu. No tu ne bi bilo ništa čudno da se slavni tenisač nije popeo na daske koje život znače. Naime, Đoković je u predstavi 'Čikaške perverzije' odigrao kratku gostujuću ulogu, a njegova pojava izazvala je ovacije publike.

Kako se slavni tenisač našao u ulozi glumca otkrila je i glumica Branka Pujić koja je u predstavi igrala Đokovićevu 'djevojku'.

-Stvarno je bio specijalan doživljaj. Predstava je imala neku posebnu energiju, koju je on donio svojom karizmom. Taj komad publika inače voli, ali kad se Novak pojavio bilo je toliko ovacija da je to nevjerojatno. Novak je odličan partner, i kad je obukao kostim i izašao na scenu odmah je ušao u karakter lika. Zaista, ovo je bilo jedno jedinstveno i lijepo iskustvo -rekla je Branka Pujić u intervjuu kojeg prenosi Blic. Cijela ideja o tome da se tenisač pojavi u predstavi nastala je sasvim spontano nakon što je Novak nedavno pogledao predstavu u društvu supruge Jelene.

-Nakon predstave smo se malo družili i došli na ideju da se Novak pojavi u predstavi kao moj dečko- objašnjava Pujić.

Kako se Đoković snašao na kazališnim daskama pogledajte u videu!

>>On je najveći fan svog slavnog oca!

>>Novak Đoković i Jelena Ristić vjenčali se i u crkvi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije