Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nova pjesma iz glazbene radionice Bosutskih Bećara

Nova pjesma iz glazbene radionice Bosutskih Bećara
Foto: Promo
1/4
07.11.2019.
u 14:00

Na dlanu te nosim nova je pjesma iz glazbene radionice Bosutskih Bećara. Nakon ljetnog hita i suradnje s Tomislavom Bralićem u pjesmi Tko si ti, bend nastavlja u svom ljubavnom i romantičnom štihu i ovom pjesmom.

Kako su većina njihovih hitova postale nezaobilazne pjesme ljubavnih parova (Sad kada došla si, Želim te noćas, Moje sve…), a publika ih i dalje na koncertima s oduševljenjem pjeva bilo je očekivano od njih da opet pokažu u čemu su najbolji.

Pjesma Na dlanu te nosim nastala je u bendu. Autor glazbe i stihova je klavijaturist benda Sandro Funarić. Snimana je u glazbenom studiju Indigo produkcija, a spot potpisuje Produkcija Nova.

Foto: Arena Hospitality Group

Dečki iz Bosutskih Bećara za sebe kažu da su romantičari u duši i da si ne mogu pomoći kada su u pitanju ljubavne pjesme kao što je Na dlanu te nosim, pjesma bogate i zanimljive harmonije, nježnih melodijskih linija, vrhunskih video kadrova a sve to u odličnoj interpretaciji njihovog glavnog vokala i frontmena benda Marka Funarića koji pjesmi daje sasvim drugu dimenziju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije