Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nova pjesma i spot Magdalene Bogić – „Padaj“

Magdalena Bogić
Foto: Promo
1/2
15.03.2023.
u 13:45

Nakon dugo pauze vrijeme je za pjesmu koja će pobuditi samo najljepša osjetila.

Nakon što smo je imali priliku čuti u raznim emisijama, ali i uživati u njenim nastupima širom Bosne i Hercegovine, Magdalena Bogić predstavlja svoj novi spot za pjesmu „Padaj“. Na pjesmi se radilo dugo, tražeći savršeni ugao svakog kadra ali i note. To nije bilo teško s obzirom da je Magdalena na ovom projektu radila s vrhunskim profesionalcima.

Glazbu i tekst je radio Nermin Puškar, dok je aranžman radio jedan od najtraženijih producenata, Mahir Sarihodžić. Na prvo, ali i drugo slušanje vratit ćete su u glazbeno doba 80'ih godina. A spot prati cijelu priču na isti način. Na spotu su radili Jakov Sušac (snimatelj, montaža), Dario Šišul (fotografija), Renata Ponjević (Šminka), Emina Smaka, Hena (Styling), House of hair (Hairstyle). Ukoliko se želite opustiti nekim novim glazbenim novitetom, onda je pjesma „Padaj“ savršen izbor. Osim što će vas vratiti u neko drugo doba, pobudit će onu misteriju i senzualnost svojim tekstom i aranžmanom. Nakon pjesama „Nije kraj“ i „Više od sna“ vrijeme je za nešto sasvim drugačije, a to drugačije nosi naziv „Padaj“.

Foto: Promo

Padaj je ljubavna pjesma, popraćena zvukom 80tih. Na pjesmi se radilo dugo i pažljivo, dok nismo dobili upravo ono što smo zamislili. Sretna sam što sam imala priliku surađivati sa vrhunskim dvojcem Nerminom Puškar, koji je ujedno i autor teksta i glazbe te glazbenim producentom Mahirom Sarihodžićem. 

Izjava o spotu: Uživala sam u svakom dijelu snimanja ovog spota, Imala sam super, cool, ozbiljnu ekipu koji su vodili računa o mom izgledu i svemu što bi se dešavalo iza kamere. Neki dijelovi u spotu imaju “pozadinsku priču” kao što je: Crno kamenje u različitim veličinama, razbijanje stakla, padanje u vodu koji u ovom slučaju predstavlja “Padanje u bol i tugu” te kadrovi s disco kuglom koja spotu daje osjećaj 80 - ih.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije