Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro 2012.

Nova navijačka himna Zaprešić Boysa nabrijat će cijelu Hrvatsku

Zapresic Boys
05.06.2012.
u 13:58

Priča o bendu počela je 2005. godine kada su s grupom Connect snimili pjesmu "Boja mojih vena". Skupina mladića spontano se uputila u glazbene vode koje su ih odvele do niza projekata vezanih uz hrvatsku hip-hop scenu

Euro u Ukrajini i Poljskoj se bliži, a Zaprešić Boysi pripremili su navijačku himnu koja će \"nabrijati\" cijelu Hrvatsku i pokazati da smo zajedno svi, u porazu i pobjedi.
 
Autori i izvođači najpoznatijih navijačkih refrena, grupa Zaprešić Boys, predstavljaju prvi samostalni navijački hit \'\'U porazu i pobjedi\'\'
 
Priča o bendu počela je 2005. godine kada su s grupom Connect snimili pjesmu \"Boja mojih vena\". Radilo se o skupini mladića, odnosno navijača koji su se sasvim spontano uputili u glazbene vode koje su ih odvele do niza projekata vezanih uz hrvatsku hip-hop scenu, za koju su radili navijačke refrene vezane uz hrvatsku reprezentaciju.

S novim velikim natjecanjem Zaprešić Boys krenuli su novim putem pa su tako za Euro 2012. pripremili novu navijačku pjesmu, prvu koju sami izvode.
 
Kako izgleda kad sami navijači vlastito iskustvo i emocije koje su proživjeli s hrvatskom nogometnom reprezentacijom prenesu u stihove, poslušajte u novom uratku iz radionice Zaprešić Boysa u pjesmi  \"U porazu i pobjedi\".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije