Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Nova misteriozna djevojka iz Sesveta dolazi na Hrvojevu farmu: 'Ona je nevolja'

Foto: RTL
1/7
21.03.2023.
u 13:37

Uzbudljivo je i kod Siniše, koji je bio prilično nervozan dok mu odabranice nisu stigle. Stigle su mu Vesna, Martina i Paulina. Nije bio nervozan samo Siniša, već i njegove odabranice. Jedna od dama skoro se okrenula i vratila se nazad u svoj dom, a druga nije bila oduševljena njegovim dočekom.

Hrvoje, Milko i Siniša dočekat će svoje odabranice, a na jednoj od farmi bit će prilično uzbudljivo.
Vjenčićima okrunjene djevojke pune očekivanja hrle u susret svojim farmerima na krilima ljubavi. Farmeri Siniša, Milko i Hrvoje dočekat će svoje odabranice, i to nakon vatrenog, rasplesanog tuluma.

Zlatne djevojke stižu, a kod Hrvoja su to ugostiteljica Suzana, koja je često na meti predrasuda zbog svoje ljubavi prema modi i uređivanju, te taksistica Dragana.

Suzani se na farmi pridružila i Dragana, majka trojice dječaka, inače taksistica. Otkrila je da ju je Hrvoju najviše privukao izgled. "Kod mene nema igrica toplo-hladno, već jednostavno volim direktno", rekla je Dragana.
Dragana i Suzana neće se same boriti za Hrvojevu ljubav. Kada su već bile sigurne da će na farmi s Hrvojem biti njih dvije, stigla je i treća dama! Misteriozna Marina iz Sesveta pomrsila je račune Dragani i Suzani. "Na prvu jako arogantno, nadobudno, kao da je cijeli svijet njezin, to je njezin teritorij i kraj priče", komentirala je Dragana Marinu. "Ona je nevolja", dodala je.

Uzbudljivo je i kod Siniše, koji je bio prilično nervozan dok mu odabranice nisu stigle. Stigle su mu Vesna, Martina i Paulina. Nije bio nervozan samo Siniša, već i njegove odabranice. Jedna od dama skoro se okrenula i vratila se nazad u svoj dom, a druga nije bila oduševljena njegovim dočekom.

Svoje tri dame dočekat će u Šibeniku i Milko. Kako će reagirati kada mu stignu odabranice, a kako će se odviti s misterioznom Marinom kod Hrvoja, pogledajte već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi showa 'Ljubav je na selu'.

Podsjetimo, u sinoćnjoj smo epizodi vidjeli kako Hrvoje baš nije bio za tulumarenje pa se povukao u sobu, a to je zasmetalo ''zlatnoj'' Suzani pa ga je otišla potražiti. Kad je Dragana primijetila da ih oboje nema, odjurila je u sobu kako bi provjerila što rade. ''Zatekla sam ih na krevetu, on leži raskopčane košulje i šlica'', komentirala je viđeno. ''Možda je bila Dragana malo ljubomorna, ali nema potrebe'', dodao je i farmer. ''Dragana je sama kriva, još se puno toga može izdogađati. Ništa nije bilo, ljudi moji, i to je to. Dečko me ni poljubio nije, ruž je bio postojan'', i Suzana je pokušala smiriti situaciju.

Na svojoj farmi imao je dovoljan broj djevojaka te nije trebao nijednu izbaciti. No Mirela je tu priliku odbila, a iako ju je on pokušao odgovoriti od te odluke, nije uspio. ''Nisam spremna krenuti ispočetka, ne'', zaključila je. ''Ni Suzana ni Hrvoje ne znaju što ih čeka jer ne znaju kakva sam'', poručila je Dragana.

VIDEO Voditeljice Ruže uoči dodjele u HNK: 'Moramo dogovoriti koja će, u voditeljskoj vezi, nositi hlače'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije