Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR LJEPOTE

Nova Miss Universe Hrvatske je Ivana Mišura iz Zagreba

Miss Universe
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/9
11.04.2014.
u 22:36

Prva pratilja je Meri Benčić, druga pratilja je Andrea Generalić

Nova Miss Universe Hrvatske 2014. je Ivana Mišura iz Zagreba. Krunu joj je predala Melita Fabečić, prošlogodišnja Miss Universe Hrvatske.

U večerašnjem finalnom izboru održanom u novoj dvorani Marina Cvetkovića u Opatiji Ivana Mišura pobijedila je u jakoj konkurenciji od 19 prekrasnih finalistica iz cijele Hrvatske. Izbor za Miss Universe ujedno je i najljepši poklon Opatiji, koja ove godine slavi 170 godina turizma.

Ivana je priznala da je njezin najveći adut bio osmijeh. Prva pratilja je Meri Benčić, druga pratilja je Andrea Generalić. Titula miss fotogeničnosti pripala je Mateji Hunjed, dok je za miss simpatičnosti izabrana Anđela Marijanović.

Miss Universe najprestižniji je i jedan od najstarijih izbora ljepote na svijetu s tradicijom dugom 62 godine. Hrvatska svoju predstavnicu za izbor Miss Universe šalje od 1997. godine.

>> Koja vam se više sviđa? Izaberite svoju favoritkinju

Komentara 1

MA
matador007
08:02 12.04.2014.

Ovi izbori postaju smijurija i ruglo.Kome to treba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije