Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotica iz Trilja

Nova Miss Hrvatske Katarina Banić razodjevena u Kliku

Katarina Banić
Tomislav Može/Klik
01.07.2010.
u 19:24

Ovog ljeta za nju nema predaha jer naslov najljepše donosi i brojne obveze pa se našalila da joj je i disanje trenutačno pod obvezom. No to je neće spriječiti da nastavi mamiti uzdahe muškaraca gdje god se pojavi.

Paklene ljetne dane lako bi do vrelišta mogla dovesti fotografija Miss Hrvatske Katarine Banić. Mlada Triljanka isprobala je nekoliko kupaćih kostima i rashladila svoje lijepo tijelo u bazenu, a sve to za naslovnicu Klika.

Ovog ljeta za nju nema predaha jer naslov najljepše donosi i brojne obveze pa se našalila da joj je i disanje trenutačno pod obvezom. No to je neće spriječiti da nastavi mamiti uzdahe muškaraca gdje god se pojavi, što za ženu njezina kalibra zna biti i problem. Naime, priznala je da joj dečki stalno ulijeću i da je cijeli život netko lovi, no još je nitko nije uspio uloviti. Dugoročan joj je plan završiti fakultet, a poput svake misice, dok joj traje mandat, a i poslije, borit će se za dobro i mir u svijetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije