Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glamour

Nova kolekcija vjenčanica modne kuće eNVy room

vjenčanice, eNVy room
Foto: arhiva eNVy room
1/6
03.06.2013.
u 13:31

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević kažu da je kolekcija ponovno izrađena od finih 3D čipki. Novost je svakako vjenčani model s čipkanim hlačama, za žene koje vole netipična rješenja i za vlastito vjenčanje

Malo je žena koje nisu maštale o haljini u kojoj će izreći sudbonosno \"Da!\". Naravno, neke se romantičarke u tu upuste još kaoo malene djevojčice maštajući o danu kojeg svi vole zvati \"najvažniji dan u životu svake djevojke\", dok se neke nad problemom vjenčanice zamisle tek kada im ona i zatreba. U ma koju skupinu pripadale svakko će vas zanimati nova kokecija kreatorskog dvojca kojeg poznajemo (i volimo) kao  eNVy room.

Dečki su si ovog puta zaista dali truda, a u konačnici pred nama je nova kolekcvija vjenčanica koja odiševječnim glamurom.  

Kolekciju se snimio Šime Eškinje, a zaštitna lica su Luna Valas i Ana Maria Cajner, obje djevojke iz Talia agencije Tihana Harapin Zelepugin. Šminku potpisuje Sanja Agić, frizuru Salon Teuta, styling Lea Krpan, a sve je snimljeno u  Podstrani  pokraj Splita.

Nova eNVy room kolekcija vjenčanica, kako kažu dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, ponovno je dominantno izrađena od finih 3D čipki. Novost je svakako vjenčani model s čipkanim hlačama, za žene koje vole netipična rješenja i za vlastito vjenčanje. Linija je damska i senzualna s daškom retra, koja priziva eleganciju prošlih vremena u kojima se naglasak stavljao na ljepotu i senzualnost žene. eNVy room mladenka nježno pokazuje svoje ženstvene strane kroz gola leđa, istaknuti struk i decentni dekolte.  Dizajneri iz eNVy rooma i ovog puta naglašavaju kako su izradili kolekciju čiji će komadi šivani po mjeri imati prodajne cijene u rangu najmova vjenčanica u mnobrojnim salonima.

Uz prethodnu rezervaciju termina, modeli iz predstavljene kolekcije mogu se pogledati u eNVy room showroomu (Gračec 1, Zagreb), a sve novitete iz eNVy room kreativne radionice pratite na službenoj stranici www.envyroom.com, službenoj Facebook stranici (http://www.facebook.com/eNVyroom.hr) ili na službenom Instagram profilu (http://www.oninstagram.com/envyroom).

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije