Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14 GODINA USPJEHA

Nova kolekcija dvojca za kojim luduju Hrvatice

Foto: Promo
1/8
17.09.2018.
u 07:00

Bili smo na snimanju kampanje modnog dvojca ELFS

Kakvu ćemo odjeću viđati na ulicama ove jeseni i zime? Što će biti “it komad” koji će imati sve trendseterice? Kako volimo kopirati stil poznatih Hrvatica, sigurno će se u ormarima naći i neki model najpoznatijeg modnog dvojca ELFS, koji će 4. listopada predstaviti novu kolekciju. Jelena Rozga suvereno vlada pozornicom s ELFS-ovim logom na majici, a i Severinu su odijevali za njezinu “gas-gas” i “Zdravo, Marijo” fazu.

Shooting u Rovinju

No nisu jedino one zaluđene modelima Aleksandera Šekuljice i Ivana Tandarića, koji su na sceni već 14 godina.

Uvijek elegantna Tihana Harapin Zalepugin velika je njihova obožavateljica, kao i Antonija Blaće, Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Lana Klingor, Kristina Šalinović, Borna Kotromanić, Doris Pinčić Rogoznica, Nabilah Harron, Sementa Rajhard, Ivana Delač Đolo, Lucija Helena Kajić, Ecija Ivušić, Antonija Šola, Snježana Mehun – sve ove dame dijele ljubav prema ELFS-ima i vjerojatno će neke od njih već na reviji rezervirati nove komade odjeće.

Predstavljanje nove kolekcije održat će se u Hrvatskom glazbenom zavodu, što je prvi put da će najstariji koncertni prostor u Hrvatskoj biti iskorišten kao kulisa za neko modno događanje. Na odabir prostora modni dvojac inspirirala je neraskidiva veza glazbe i mode tijekom stoljeća.

Kampanja za najnoviju žensku kolekciju snimljena je na ulicama Rovinja, a ELFS i dalje ostaju vjerni dosadašnjem izričaju. Ženstvenost, elegancija i nosivost osnovni su motivi koji dominiraju i koji su inspirirali kreacije zagrebačkih dizajnera.

– Kolekcija ne predstavlja velik stilski zaokret, već nadogradnju našeg dosadašnjega uspješnog rada. Svakom novom kolekcijom sazrijevamo kao dizajneri, ponajprije osluškujući potrebe svojih klijentica, a ovom smo jesensko-zimskom kolekcijom željeli osmisliti komade odjeće koji će stvarne žene lako kombinirati u raznim prigodama – rekao je Ivan Tandarić.

Bogata paleta boja

Naglasak je stavljen na eleganciju, koja izvrsno funkcionira u dnevnoj, ali i svečanoj varijanti, a okosnica kolekcije su haljine dužine do ispod koljena, kratke suknje A kroja te volani i zvonoliki rukavi. Paleta boja proteže se od zlatne, bež, prljavoroze, boje mesa do crvene, više nijansa plave te neizostavne crne. Na pisti će se moći vidjeti i nova kolekcija kaputa i jakni koje će najhladnije doba u godini učiniti ljepšima i ugodnijima.

Pogledajte video: Top 10 najgorih padova na modnim pistama

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar yacine_virus
yacine_virus
07:37 17.09.2018.

lako cemo mi za krpe, dajte imena ovih ljepotica,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije