Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smirio se

Nova djevojka princa Harryja dvoru je po volji, a zaruke samo što nisu!

harry
Pixsell
21.02.2013.
u 22:15

Princ je Cressidu Bonas pozvao na rođendan ujaka Andrewa i upoznao je s obitelji

Čini se da je na švicarskim planinama poprilično vruće! U elitnom ski-resortu Verbier 28-godišnji princ Harry i njegova djevojka Cressida Bonas ljube se na svakom koraku. Osim nasred skijaške staze ne odvajaju se jedan od drugoga i u restoranu. Nakon večere princ se sa 24-godišnjom manekenkom i glumicom u usponu ljubio poput tinejdžera.

Pogled u drugu stranu

Zgodna je plavuša sjedila u njegovu krilu iako su za istim stolom bili i Harryjev ujak, princ Andrew, bivša mu supruga vojvotkinja od Yorka, Sarah i njihove dvije kćeri princeze Beatrice i Eugenie. Veselo je društvo, naime, slavilo 53. rođendan princa Andrewa.

– Nismo mogli vjerovati vlastitim očima. Uopće nisu bili diskretni – rekao je jedan od gostiju restorana o otvorenom iskazivanju ljubavi para.

Obitelj temperamentnog princa okrenula je glavu na drugu stranu praveći se da se ništa ne događa. No Cressida s prinčeva krila nije ustajala. Njihove strasti izazvale su simpatije osoblja pa im je konobar donio piće naglasivši pritom Harryju da ga kuća časti.

Dva dana uživanja

Princ i Cressida svojim su emocijama raznježili goste elitnog centra i sljedećeg dana. Tijekom prijepodnevnog skijanja viđeni su kako se odmaraju. Princ ju je zagrlio, a ona naslonila glavu na njegovo rame. Unatoč njihovoj otvorenosti kraljevska obitelj vrlo blagonaklono gleda na novu prinčevu vezu, a zaruke se očekuju.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
22:16 21.02.2013.

a zaruke samo što nisu! --- a zanoge ???

DU
Deleted user
08:19 22.02.2013.

Što nije bilo neki dan da je plazio za i oko neke pjevačice?

ET
etnaet
09:00 22.02.2013.

Možda je neko upućen da li u Engleskoj kraljevići kupuju mladenke ili se žene iz ljubavi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije